Articole care merită citite
Cros umanitar la Turda în Parcul Central

Cros umanitar la Turda în Parcul Central

access_time 9 iunie 2017

Primăria Municipiului Turda susține în calitate de partener Asociația Camera de Sus Turda, pentru organizarea crosului umanitar  „Alergăm pentru cei

Nunta de Aur celebrată de Primăria Turda

Nunta de Aur celebrată de Primăria Turda

access_time 18 august 2018

Cele 50 de cupluri au fost felicitate de primarul Matei Cristian și de șeful SPAS Turda- Monia Koti, alături de

Transport agabaritic pe ruta Turda-Sibiu

Transport agabaritic pe ruta Turda-Sibiu

access_time 13 iunie 2017

CNAIR SA informează că în perioada 13.06.2017 – 18.06.2017 se va efectua un transport cu depășiri pentru care a fost

49 de candidaţi pentru Consiliile de Administraţie. Numele lor e ţinut secret

49 de candidaţi pentru  Consiliile de Administraţie. Numele lor e ţinut  secret

49 de candidaţi pentru Consiliile de Administraţie. Numele lor e ţinut secret

access_time 28 mai 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

 

Turda_PrimarieComisia specială constituită din consilieri locali şi funcţionari publici a demarat astăzi procedura de selecţie a candidaţilor înscrişi pentru funcţiile de administratori la Salina Turda şi Domeniul Public SA.  Perioada  de depunere a dosarelor s-a încheiat luni iar comisia ar fi trebuit să se întâlnească prima dată marţi, 27 mai. Membrii comisiei nu s-au întâlnit însă ieri şi au convenit să aibă astăzi o primă şedinţă de selecţie a dosarelor.

După trei ore de deliberări, comisia de selecţie  a finalizat doar o parte din dosarele depuse şi a refuzat să facă publice numele candidaţilor, deşi o parte a celor ce au intrat în competiţie vor administra cel mai valoros  obiectiv turistic al Turzii . Cele mai numeroase dosare  au fost depuse pentru funcţia de administrator la Salina Turda, dintre care se va numi şi următorul director general. „ Comisia a decis să vă comunicăm doar numărul de dosare depuse. Sunt  30 de  dosare depuse pentru Salina Turda şi alte 19 pentru Domeniul Public. Comisia a convenit că numele candidaţilor vor fi făcute publice şi afişate după selecţie”, a declarat Mariana Mărgiean din  cadrul secretariatului  Consiliului Local.

Nu toţi consilierii  îmbrăţişează secretomania cu care se învăluie comisia. Sorin Bichiş, consilier PDL a recunoscut că şi-a depus candidatura pentru un loc la Salina Turda. „Nu am ce să ascund, până la urmă lista tot se află, da mi-am depus candidatura”, a explicat Bichiş. Un alt candidat care şi-a anunţat public candidatura este Dan Zăhan, preşedintele Asociaţiei Rei Culture Fautores.

 

Horea HUDREA

 

 

Comentarii Facebook