Articole care merită citite
Poliţiştii clujeni implicaţi în proiectul naţional ,,Şcoala siguranţei Tedi”

Poliţiştii clujeni implicaţi în proiectul naţional ,,Şcoala siguranţei Tedi”

access_time 28 ianuarie 2016

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Biroul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, derulează activităţi de informare şi prevenire în

Pomul  de Crăciun a ajuns un lux

Pomul de Crăciun a ajuns un lux

access_time 22 noiembrie 2012

Brazii de Crăciun au preţuri piperate anul acesta. Magazinele online au început să îşi prezinte ofertele de preţuri, pentru pomul

Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu Câmpia Turzii – școală-ambasador a Parlamentului European!

Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu Câmpia Turzii – școală-ambasador a Parlamentului European!

access_time 26 septembrie 2018

  Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii va participa la cea de-a doua ediție a programului ”Școli-ambasador ale Parlamentului

Alis Grup a devenit cel mai recent membrul al Federatiei Mondiale a Transportatorilor de Autocar ,,Global Passenger Network”

Alis Grup a devenit cel mai recent membrul al Federatiei Mondiale a Transportatorilor de Autocar ,,Global Passenger Network”

Alis Grup a devenit cel mai recent membrul al Federatiei Mondiale a Transportatorilor de Autocar ,,Global Passenger Network”

access_time 23 martie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

alisIn 2016 renumita companie de transport persoane Alis Grup a devenit cel mai recent membrul al Federatiei Mondiale a Transportatorilor de Autocar ,,Global Passenger Network” (GPN), fiind singura entitate din industria autohtona a transportatorilor de persoane care a reusit sa reprezinte cu succes Romania in rand cu marile trusturi mondiale de transport.

La inceputul lunii martie a acestui an, in Malta, a avut loc intalnirea anuala a Federatiei Mondiale a Transportatorilor de Autocar – Global Passager Network. In cadrul acestui eveniment important, Romania a fost reprezentata de catre Alis Grup in calitate de nou membru a Federatiei Mondiale.

Alis Grup face parte din Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) si este reprezentata de catre dl. Liviu Jisa – actionar majoritar al companiei si Vice Presedintele FORT in zona Ardealului.

”Pentru noi 2016 reprezinta un an foarte important in care ne-am propus mai multe obiective. Unul dintre acestea a fost atins la inceputul acestei luni. Suntem foarte bucurosi sa anuntam ca am devenit unica companie de transport persoane care reprezinta Romania in Federatia Mondiala a Transportatorilor de Autocar – GPN. Desi concurenta a fost acerba, in paralel cu noi, incercand si alte companii de transport din Romania sa adere la GPN, avem totala satisfactie ca am reusit sa reprezentam in mod exclusiv tara noastra la intalnirea anuala a Federatiei, din Malta” a declarat dl Florin Crisan, directorul companiei Alis Holidays, membra Alis Grup.

Global Passenger Network (GPN) reprezinta federatia mondiala la care au aderat cele mai importante companii si trusturi de transport persoane din lume. Avand in prezent peste 31 de membri din diferite tari, asociatia mondiala stabileste standardele de calitate si profesionalism pe care trebuie sa le dobandeasca toti membrii. Demersurile pentru aderare la federatie au fost foarte stricte din punct de vedere al dotarilor tehnice, al sigurantei datelor contabile si al calitatii resurselor umane.

”Reusita aderarii la GPN s-a datorat cresterii accentuate a standardelor serviciilor de transport pe care le oferim atat prin calitatea autocarelor pe care le detinem cat si prin calitatea soferilor si a operatorilor de transport”  a completat directorul Alis Holidays.

Alis Grup si-a completat flota cu autocare moderne de lux dotate pentru a aduce un plus de confort pentru toti pasagerii care apleaza la serviciile grupului. Personalul companiei, cu o vasta experienta acumulata in urma anilor de practica, a fost inscris la training-uri de profil si limbi straine.

Astfel, pentru transportul de grupuri in afara tarii sau inchirierea de autocare in Romania, persoanele interesate se vor adresa agentiei de turism Alis Holidays care face parte din Grupul Alis. Aceasta va deschide doua puncte de lucru noi in Turda si Campia Turzii. Solicitarile vor fi preluate si procesate in timp scurt pentru a raspunde cat mai prompt tuturor cerintelor atat din tara cat si din strainatate.

Alis Grup reprezinta Romania in Federatia Mondiala a Transportatorilor de Autocar, fiind una dintre primele companii nationale de transport de persoane. Alis Grup este un lider in oferirea de servicii de transport, cu o experienta de 15 ani in domeniu si o flota de 150 de autobuze si microbuze cu o capacitate de transport variat: 16 locuri, 19 locuri, 23 de locuri, 28 de locuri, 35 locuri, 40 de locuri, 49 de locuri, 55 de locuri, 59 de locuri si 61 de locuri. Pentru mai multe detalii se poate accesa site-ul oficial al companiei.

Comunicat

 

Comentarii Facebook