Articole care merită citite
Peste 200 de colindători trec  pragul CAA

Peste 200 de colindători trec pragul CAA

access_time 18 decembrie 2013

1024x768 Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99;

Viceprimarul Turzii, Lucian Nemeş: Cine are interes să se aleagă varianta mai scumpă, în detrimentul ofertei mai avantajoase pentru bugetul local?!

Viceprimarul Turzii, Lucian Nemeş: Cine are interes să se aleagă varianta mai scumpă, în detrimentul ofertei mai avantajoase pentru bugetul local?!

access_time 23 iulie 2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes;

Primăria va cere derogare pentru sacrificarea mieilor

Primăria va cere derogare pentru sacrificarea mieilor

access_time 31 martie 2014

   Primăria Turda a anunţat că intenţionează să solicite o derogare de la interdicţia impusă de Direcţia Sanitar Veterinară privind

Ambasadorii campaniei naționale „Artiștii pentru artiști” 2019

Ambasadorii campaniei naționale „Artiștii pentru artiști” 2019

access_time 22 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști”, cu sprijinul indispensabil al instituțiilor de teatru din București și din țară.

Prin această campanie umanitară organizată de UNITER în luna martie și aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale și o sănătate precară.

În cadrul Campaniei Artiști pentru Artiști , echipa Teatrului Aureliu Manea va prezenta spectacolul  VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare, regia Muriel Manea, joi 28 martie, ora 19:00.

 Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană!

Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie, încasarile din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, unii dintre ei neavand familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgenta de sprijin financiar!

Alătura-te Campaniei, cumpară bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună!

Comentarii Facebook