Articole care merită citite
Recomandări de la polițiștii clujeni pentru pietoni

Recomandări de la polițiștii clujeni pentru pietoni

access_time 16 septembrie 2015

Polițiștii clujeni doresc să le reamintească pietonilor o mare parte din obligațiile pe care le au atunci când traversează strada.

Întâlnire regională de lucru cu reprezentanții MEN la Cluj-Napoca

Întâlnire regională de lucru cu reprezentanții MEN la Cluj-Napoca

access_time 26 ianuarie 2018

Joi, 25.01.2018, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a fost gazda unei întâlniri regionale între conducerea Ministerului Educației Naționale și 10 inspectori

A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă!

A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă!

access_time 26 mai 2018

O tânără, în vârstă de 15 ani, care locuieşte în Cluj-Napoca, a plecat de la şcoală şi nu a mai

Articol

Amendă uriașă pentru incendierea gropii de gunoi de la Pata Rât!

Amendă uriașă pentru incendierea gropii de gunoi de la Pata Rât!

access_time 11 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

incendiu-la-Pata-Rat

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) au efectuat un control la depozitul de deşeuri de la Pata Rât, după stingerea incendiului de săptămâna trecută, şi au constatat că nu au fost respectate prevederile din autorizaţia de mediu. În plus, s-a stabilit că există depăşiri ale concentraţiilor de amoniu, dioxid de azot şi dioxid de sulf, fiind aplicată o amendă în valoare de 60.000 de lei.

 

În urma lichidării incendiului care a avut loc în data de 4 octombrie 2017, la unul dintre depozitele de deșeuri de la Pata Rât, mai precis pe platforma temporară de stocare a deşeurilor municipale şi asimilabile, administrată de Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, reprezentaţii Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Cluj, împreună cu cei ai ISU Cluj, au demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor izbucnirii acestuia.

„În perioada 5-6 octombrie 2017, Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Cluj a efectuat un control pe platforma respectivă, în timpul căruia s-a constatat că nu au fost respectate prevederile din autorizaţia de mediu.

Precizăm că laboratorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj a prelevat probe de aer- imisii- fiind emis un raport de încercare din care se constată depăşirea CMA (concentraţia maximă admisă) la indicatorii, amoniu, dioxid de azot şi dioxid de sulf, în unul din punctele de prelevare. În consecinţă, Garda Națională de mediu a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei”, se arată într-un comunicat remis presei.

1,627 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook