Articole care merită citite
Report de peste 22 de milioane de lei la Loto 6/49

Report de peste 22 de milioane de lei la Loto 6/49

access_time 16 octombrie 2015

Pe jucătorii de la loto îi așteaptă premii de peste 29 de milioane de lei la extragerile de duminică. În

Nepoții de Crăciun se pregătesc de acțiune

Nepoții de Crăciun se pregătesc de acțiune

access_time 23 noiembrie 2016

  Asociația Magic People organizează cea de a VII-a ediție a proiectului Nepoți de Crăciun. Astfel, în data de 11

Electroceramica angajeaza Șef serviciu aprovizionare-desfacere

Electroceramica angajeaza Șef serviciu aprovizionare-desfacere

access_time 17 noiembrie 2017

Cerinte: – studii superioare – foarte buna cunoastere a limbii engleze (in plus, limba italiana constituie avantaj) – operare foarte

Articol

Amendă uriașă pentru incendierea gropii de gunoi de la Pata Rât!

Amendă uriașă pentru incendierea gropii de gunoi de la Pata Rât!

access_time 11 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

incendiu-la-Pata-Rat

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) au efectuat un control la depozitul de deşeuri de la Pata Rât, după stingerea incendiului de săptămâna trecută, şi au constatat că nu au fost respectate prevederile din autorizaţia de mediu. În plus, s-a stabilit că există depăşiri ale concentraţiilor de amoniu, dioxid de azot şi dioxid de sulf, fiind aplicată o amendă în valoare de 60.000 de lei.

 

În urma lichidării incendiului care a avut loc în data de 4 octombrie 2017, la unul dintre depozitele de deșeuri de la Pata Rât, mai precis pe platforma temporară de stocare a deşeurilor municipale şi asimilabile, administrată de Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, reprezentaţii Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Cluj, împreună cu cei ai ISU Cluj, au demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor izbucnirii acestuia.

„În perioada 5-6 octombrie 2017, Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Cluj a efectuat un control pe platforma respectivă, în timpul căruia s-a constatat că nu au fost respectate prevederile din autorizaţia de mediu.

Precizăm că laboratorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj a prelevat probe de aer- imisii- fiind emis un raport de încercare din care se constată depăşirea CMA (concentraţia maximă admisă) la indicatorii, amoniu, dioxid de azot şi dioxid de sulf, în unul din punctele de prelevare. În consecinţă, Garda Națională de mediu a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei”, se arată într-un comunicat remis presei.

998 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook