Articole care merită citite
De ce fug pacienții de spitalul din Turda?

De ce fug pacienții de spitalul din Turda?

access_time 19 iunie 2014

de Emil HĂLĂȘTUAN Răspunsul la această întrebare nu se va putea găsi în cuprinsul acestui articol. Titlul nu are altă

Consilierul Dorina Arion i-a invitat pe jurnalişti în Micro III

Consilierul Dorina Arion i-a invitat pe jurnalişti în Micro III

access_time 10 septembrie 2014

  Consilerul PSD Dorina Arion i-a invitat pe  jurnaliştii turdeni să viziteze,miercuri, 10 septembrie de la ora 17.00, locuri din

Handbal masculin: Selecția de juniori continuă la Potaissa

Handbal masculin: Selecția de juniori continuă la Potaissa

access_time 18 septembrie 2015

De miercuri, 16 septembrie, la Asociația Handbal Club Potaissa Turda se fac selecții de copiii. Astfel, de la ora 15,

Articol

Amendă uriașă pentru incendierea gropii de gunoi de la Pata Rât!

Amendă uriașă pentru incendierea gropii de gunoi de la Pata Rât!

access_time 11 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

incendiu-la-Pata-Rat

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) au efectuat un control la depozitul de deşeuri de la Pata Rât, după stingerea incendiului de săptămâna trecută, şi au constatat că nu au fost respectate prevederile din autorizaţia de mediu. În plus, s-a stabilit că există depăşiri ale concentraţiilor de amoniu, dioxid de azot şi dioxid de sulf, fiind aplicată o amendă în valoare de 60.000 de lei.

 

În urma lichidării incendiului care a avut loc în data de 4 octombrie 2017, la unul dintre depozitele de deșeuri de la Pata Rât, mai precis pe platforma temporară de stocare a deşeurilor municipale şi asimilabile, administrată de Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, reprezentaţii Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Cluj, împreună cu cei ai ISU Cluj, au demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor izbucnirii acestuia.

„În perioada 5-6 octombrie 2017, Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Cluj a efectuat un control pe platforma respectivă, în timpul căruia s-a constatat că nu au fost respectate prevederile din autorizaţia de mediu.

Precizăm că laboratorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj a prelevat probe de aer- imisii- fiind emis un raport de încercare din care se constată depăşirea CMA (concentraţia maximă admisă) la indicatorii, amoniu, dioxid de azot şi dioxid de sulf, în unul din punctele de prelevare. În consecinţă, Garda Națională de mediu a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei”, se arată într-un comunicat remis presei.

1,283 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook