Articole care merită citite

Research newspaper publisher archetype

access_time 3 februarie 2016

We realize directors, accountants, car owners, sociable marketers, rocket professionals but… What can everyone knows about examine pieces of paper

Eckerle face angajări la Turda

access_time 2 aprilie 2019

Eckerle Automotive din Cluj-Napoca organizează interviu Miercuri, 03 aprilie 2019 ora 11.00 la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forţei

Atenție la vipere când ieșiți la iarbă verde!

access_time 30 aprilie 2019

Deja la Cluj s-au înregistrat câteva cazuri de mușcătură de vipere. Salvamontiștii recomandă prudență atunci când ieșiți la iarbă verde.

ANM a emis prognoza pentru următoarea lună

ANM a emis prognoza pentru următoarea lună

ANM a emis prognoza pentru următoarea lună

access_time 9 iulie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Administrația Națională de Meteteorologie (ANM) a publicat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 5 august.

Săptămâna 8-15 iulie


Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-estul teritoriului.
Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali.

Săptămâna 15-22 iulie


Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval.


Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile intracarpatice, dar și ușor excedentare în extremitatea de sud-est a țării.


Săptămâna 22-29 iulie

 
Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 29 iulie-5 august


Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări.


Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cele normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a teritoriului, informează meteoromania.ro

Comentarii Facebook