Articole care merită citite
Bătrân de 72 de ani accidentat grav la Câmpia Turzii!

Bătrân de 72 de ani accidentat grav la Câmpia Turzii!

access_time 6 septembrie 2018

Poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii cercetează împrejurările producerii unui eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.   La

Echipa TurdaDecide a fost miercuri în cartierul Micro 3

access_time 21 martie 2019

Echipa #TurdaDecide a fost astăzi în cartierul Micro 3 și în centrul orașului pentru a evalua proiectele depuse de turdeni.

CENTRUL SALVAMONT DIN BELIȘ A SALVAT DOI CAȚELUȘI

CENTRUL SALVAMONT DIN BELIȘ A SALVAT DOI CAȚELUȘI

access_time 2 iulie 2016

  Doru Iuga de la Centrul Salvamont din Beliș a devenit și salvamar prin gestul admirabil pe care l-a făcut

ANM anunță ploi în toată țara

ANM anunță ploi în toată țara

access_time 12 aprilie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Meteorologii au emis o avertizare de ploi moderate cantitativ şi manifestări de instabilitate atmosferică, valabilă pentru toată ţara, în intervalul 11 aprilie, ora 15.00 – 15 aprilie, ora 10.00.În intervalul menționat va ploua temporar în toate regiunile și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării. 


La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură. Cantitățile de apă vor depăși local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore – 15-20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și zonele montane aferente, 300-40 l/mp.

Comentarii Facebook