Articole care merită citite

Petre Pop (PSD): Cum să rezolve problema pașapoartelor, când ei nu au fost în stare să rezolve într-un an de zile problema utilităților!

access_time 26 aprilie 2019

Liderul PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, susține că administrația PNL este de vină pentru că nu a fost în stare să

Autoarea lui Fluffy, premiată de către directorul Companiei de Apă Arieș

Autoarea lui Fluffy, premiată de către directorul Companiei de Apă Arieș

access_time 18 februarie 2014

Câștigătoarea premiului de 1500 de lei, oferit de Compania de Apă Arieș pentru mascota echipei de handbal Potaisa Turda și-a

Liceeni de la CNVM implicaţi într-un proiect despre cultivarea valorilor morale

Liceeni de la CNVM implicaţi într-un proiect despre cultivarea valorilor morale

access_time 3 decembrie 2013

Sala festivă a Colegiului Naţional Mihai Viteazu a găzduit astăzi de la ora 13.00 prima întâlnire din cadrul proiectului “Adolescenţa-

ANM anunță ploi și lapoviță pentru săptămâna care tocmai a început

ANM anunță ploi și lapoviță pentru săptămâna care tocmai a început

access_time 15 aprilie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

ANM anunţă o vreme ploioasă în decursul săptămânii viitoare în majoritatea zonelor ţării, cu precipitaţii sub formă de lapoviţă în unele spaţii restrânse. Temperaturile vor creşte abia de joi.

„Luni se vor înregistra ploi mai puţine decât în weekend şi mai slabe cantitativ. Ele vor apărea cel mai probabil prin Banat, Oltenia, nord-vestul Munteniei, în sud-vestul ţării. Maximele vor fi de la 4-5 grade în Moldova, înregistrându-se 8-9 grade în nordul Moldovei, până la 16 grade în câmpia de Vest şi între 18-19 grade în vestul Olteniei”, a precizat meteorologul de serviciu al Agenţiei Naţionale de Meteorologie.

Potrivit acestuia, începând de marţi, ploile se extind treptat în nordul, centrul şi estul ţării. La munte, în special în Carpaţii Orientali, local şi în Meridionali, vor fi ploi mixte, iar în zonele mai joase de munte şi la peste 1500 va fi lapoviţă.

„În noaptea de marţi spre miercuri, s-ar putea să apară lapoviţă pe spaţii restrânse şi prin Maramureş, Moldova şi Transilvania. Miercuri se vor înregistra precipitaţii în jumătatea de est a ţării şi local în rest, iar la munte, la altitudini de peste 1700 se vor înregistra ninsori şi maxime între 10-18 grade”, a mai completat acesta.

Finalul săptămânii aduce schimbări ale temperaturii şi vreme însorită, precizează reprezentantul ANM.

Comentarii Facebook