Articole care merită citite
Finanțarea suplimentară a proiectului european de extindere a rețelelor de apă-canal ar putea fi devansată cu un an

Finanțarea suplimentară a proiectului european de extindere a rețelelor de apă-canal ar putea fi devansată cu un an

access_time 14 martie 2013

   Directorul general al Companiei de Apă ”Arieș” (C.A.A.), Alexandru Sabău, s-a întâlnit miercuri, 13 martie 2013, la București, cu

La Turda: Muzică și spectacol de Ziua Copilului

La Turda: Muzică și spectacol de Ziua Copilului

access_time 30 mai 2014

La Turda, duminică, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului se vor desfășura mai multe activități. Manifestările, organizate de autoritățile

Un nou proiect: ”Câmpia Turzii Smart City”

Un nou proiect: ”Câmpia Turzii Smart City”

access_time 4 septembrie 2015

Administratorul public din cadrul Primăriei Câmpia Turzii, Petre Pop a dat publicităţii informaţii referitoare la un nou proiect pe care

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

access_time 12 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Teatrul Aureliu Manea Turda a participat în ultimele zile la două festivaluri cu tradiție din țară. Este vorba despre Festivalul Internațional de Teatru Atelier de la Baia Mare și Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu.

 

Reprezentațiile teatrului au fost foarte bine primite, publicul călduros și receptiv s-a bucurat de două spectacole de succes ale Teatrului Aureliu Manea Turda, spectacolul stradal „Origini” și super comedia „Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache.

“A fost o mare bucurie să participăm la aceste festivaluri, ca urmare a faptului că, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru “Atelier” de la Baia Mare, actrița Raluca Radu a câstigat premiul Juriului Tinerilor pentru Cea Mai Bună Tânără artistă pentru rolul din spectacolul ORIGINI.

Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu din acest an sărbătorește 25 de ani de existență a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, organizând astfel o lună de spectacole. În cadrul acestui festival am avut onoarea să fim pe același afiș cu nume mari ale teatrului românesc, Florin Piersic Junior, Alexandru Arșinel, Pavel Bartoș, Marcel Iureș, Carmen Tănase, Ștefan Bănică Jr. și mulți alții. Teatrul Aureliu Manea Turda, este singurul teatru din provincie ce a participat la acest festival.

Ne bucurăm enorm pentru această invitație primită și le mulțumim organizatorilor pentru felul în care s-au ocupat de noi și bineînțeles publicului pentru aprecierile pe care le-au adus actorilor, în spatele oricărui spectacol este o muncă titanică de repetiții și cerințe tehnice pe care personalul teatrului turdean le îndeplinesc de fiecare dată cu devotement.

În acest moment, teatrul nostru se află în plină febră a organizărilor Festivalului Internațional de Teatru de la Turda 2018 care se apropie cu pași repezi și pe care vă invităm să nu-l ratați pentru că vor fi  spectacole ce merită văzute.” a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Comentarii Facebook