Articole care merită citite
Echipa Potaissa Crap Club din Turda a câștigat European Profesional Boilles Cup

Echipa Potaissa Crap Club din Turda a câștigat European Profesional Boilles Cup

access_time 18 iunie 2018

Una dintre cele mai importante competiții de pescuit la crap, care se desfășoară în Ungaria și la care au participat

CAA continuă demersurile în vederea accesării celor 83 milioane de euro pentru investiții în rețeaua de apă și canalizare

CAA continuă demersurile în vederea accesării celor 83 milioane de euro pentru investiții în rețeaua de apă și canalizare

access_time 23 septembrie 2014

  În cursul zilei de ieri, 22 Septembrie 2014, la sediul CAA s-a desfășurat prima ședință de lucru din cadrul

Pușcăriașii mănâncă mai bine decât bolnavii din spitale

Pușcăriașii mănâncă mai bine decât bolnavii din spitale

access_time 17 februarie 2017

Bolnavii primesc hrană în limita a 15 lei pe zi, în timp ce alocaţia de hrană pentru un deţinut este

Articol

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

access_time 12 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Teatrul Aureliu Manea Turda a participat în ultimele zile la două festivaluri cu tradiție din țară. Este vorba despre Festivalul Internațional de Teatru Atelier de la Baia Mare și Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu.

 

Reprezentațiile teatrului au fost foarte bine primite, publicul călduros și receptiv s-a bucurat de două spectacole de succes ale Teatrului Aureliu Manea Turda, spectacolul stradal „Origini” și super comedia „Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache.

“A fost o mare bucurie să participăm la aceste festivaluri, ca urmare a faptului că, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru “Atelier” de la Baia Mare, actrița Raluca Radu a câstigat premiul Juriului Tinerilor pentru Cea Mai Bună Tânără artistă pentru rolul din spectacolul ORIGINI.

Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu din acest an sărbătorește 25 de ani de existență a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, organizând astfel o lună de spectacole. În cadrul acestui festival am avut onoarea să fim pe același afiș cu nume mari ale teatrului românesc, Florin Piersic Junior, Alexandru Arșinel, Pavel Bartoș, Marcel Iureș, Carmen Tănase, Ștefan Bănică Jr. și mulți alții. Teatrul Aureliu Manea Turda, este singurul teatru din provincie ce a participat la acest festival.

Ne bucurăm enorm pentru această invitație primită și le mulțumim organizatorilor pentru felul în care s-au ocupat de noi și bineînțeles publicului pentru aprecierile pe care le-au adus actorilor, în spatele oricărui spectacol este o muncă titanică de repetiții și cerințe tehnice pe care personalul teatrului turdean le îndeplinesc de fiecare dată cu devotement.

În acest moment, teatrul nostru se află în plină febră a organizărilor Festivalului Internațional de Teatru de la Turda 2018 care se apropie cu pași repezi și pe care vă invităm să nu-l ratați pentru că vor fi  spectacole ce merită văzute.” a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

892 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook