Articole care merită citite
Sambata noapte trecem la ora de iarna

Sambata noapte trecem la ora de iarna

access_time 29 octombrie 2016

România trece în noaptea de sâmbătă spre duminică (30 octombrie) la ora de iarnă, astfel încât ora 4.00 devine ora

Un fost director al Centrului de Transfuzii Cluj găsită decedată în Somes!

Un fost director al Centrului de Transfuzii Cluj găsită decedată în Somes!

access_time 22 februarie 2017

Elena Chiorean, fost director al Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca, a fost găsită moartă la o zi după ce

SDEE Cluj-Napoca: Program de întrerupere a alimentării cu energie electrică în Turda, Câmpia Turzii și Tritenii de Jos

SDEE Cluj-Napoca: Program de întrerupere a alimentării cu energie electrică în Turda, Câmpia Turzii și Tritenii de Jos

access_time 15 noiembrie 2017

Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică în localitățile Turda, Câmpia Turzii și Tritenii de Jos. Programul

Articol

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

Aplauze furtunoase la festivaluri de renume din țară

access_time 12 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Teatrul Aureliu Manea Turda a participat în ultimele zile la două festivaluri cu tradiție din țară. Este vorba despre Festivalul Internațional de Teatru Atelier de la Baia Mare și Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu.

 

Reprezentațiile teatrului au fost foarte bine primite, publicul călduros și receptiv s-a bucurat de două spectacole de succes ale Teatrului Aureliu Manea Turda, spectacolul stradal „Origini” și super comedia „Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache.

“A fost o mare bucurie să participăm la aceste festivaluri, ca urmare a faptului că, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru “Atelier” de la Baia Mare, actrița Raluca Radu a câstigat premiul Juriului Tinerilor pentru Cea Mai Bună Tânără artistă pentru rolul din spectacolul ORIGINI.

Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu din acest an sărbătorește 25 de ani de existență a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, organizând astfel o lună de spectacole. În cadrul acestui festival am avut onoarea să fim pe același afiș cu nume mari ale teatrului românesc, Florin Piersic Junior, Alexandru Arșinel, Pavel Bartoș, Marcel Iureș, Carmen Tănase, Ștefan Bănică Jr. și mulți alții. Teatrul Aureliu Manea Turda, este singurul teatru din provincie ce a participat la acest festival.

Ne bucurăm enorm pentru această invitație primită și le mulțumim organizatorilor pentru felul în care s-au ocupat de noi și bineînțeles publicului pentru aprecierile pe care le-au adus actorilor, în spatele oricărui spectacol este o muncă titanică de repetiții și cerințe tehnice pe care personalul teatrului turdean le îndeplinesc de fiecare dată cu devotement.

În acest moment, teatrul nostru se află în plină febră a organizărilor Festivalului Internațional de Teatru de la Turda 2018 care se apropie cu pași repezi și pe care vă invităm să nu-l ratați pentru că vor fi  spectacole ce merită văzute.” a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

1,026 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook