Articole care merită citite
Cupluri premiate și în acest an de Zilele Turzii

Cupluri premiate și în acest an de Zilele Turzii

access_time 16 august 2018

  Și în acest an, în cadrul Zilelor Municipiului Turda, SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ – TURDA organizează un moment

CNAIR pune bețe în roate autostrăzii Sebeș-Turda

CNAIR pune bețe în roate autostrăzii Sebeș-Turda

access_time 30 noiembrie 2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu s-a prezentat marți, 28 noiembrie, pentru recepționarea lucrărilor de pe Lotul

Se menține vremea caldă în Ardeal

Se menține vremea caldă în Ardeal

access_time 30 iulie 2015

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în Transilvania. Astfel, în perioada

Articol

Arestat după ce a devenit agresiv cu polițiștii

Arestat după ce a devenit agresiv cu polițiștii

access_time 7 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, ultraj şi conducere fără permis.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au identificat în trafic un autoturism care era dat în urmărire şi semnalat ca fiind furat din data de 5 august a.c., din municipiul Cluj-Napoca.

După blocarea în trafic a autoturismului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul aflat la volan, stabilind că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta ar fi devenit agresiv cu polițiștii, provocându-i unuia dintre ei o rană la braţ în timpul imobilizării.

Bărbatul a fost reținut de către reprezentanții parchetului, cel în cauză fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „furt calificat”, „ultraj” şi „conducere fără permis”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

La data de 7 august a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

1,072 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook