Articole care merită citite
Depozitul Arhivatorul și-a deschis reprezentanțe în 60% din arealul României!

Depozitul Arhivatorul și-a deschis reprezentanțe în 60% din arealul României!

access_time 6 martie 2017

Depozitul Arhivatorul, de la Luncani, a deschis reprezentanțe zonale în 60% din arealul țării. Echipa de reprezentanți a fost instruită

Angajări la Turda pe 15 mai

Angajări la Turda pe 15 mai

access_time 10 mai 2019

Eckerle Automotive din Cluj-Napoca organizează interviu Miercuri, 15 mai 2019 ora 11.00 la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forţei

Marţea Neagră pentru Gold Corporation

Marţea Neagră pentru Gold Corporation

access_time 19 aprilie 2014

Roşia Montană Gold Corporation a suferit o dublă înfrângere, chiar în Săptămâna Mare, în instanţele de judecată, într-o zi ce

ARESTAT PENTRU COMITEREA DE FURTURI DIN BUZUNARE

ARESTAT PENTRU COMITEREA DE FURTURI DIN BUZUNARE

ARESTAT PENTRU COMITEREA DE FURTURI DIN BUZUNARE

access_time 2 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Bărbat de 50 de ani, din comuna Arbore,  județul Suceava,  arestat pentru 30 de zile, după comiterea a două furturi din buzunare.

 

 

La data de  01 aprilie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, au prezentat judecătorului pentru drepturi și libertăți un bărbat de 50 de ani, cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul, domiciliat în comuna Arbore, județul Suceava este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat, comise pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

Astfel, la data de 06 martie a.c., bărbatul ar fi sustras dintr-un rucsac aparținând părții vătămate B.E. un portmoneu cu acte și bani, prejudicial fiind în acest caz de 200 de lei. Furtul a fost comis în timp ce victim călătorea cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

Anterior comiterii acestei fapte, rerspectiv la data de 02 februarie a.c., bărbatul ar fi sustras de la partea vătămată F.N. un portmoneu care conținea acte și bani, provocându-i acesteia un prejudiciu de 500 de lei. Furtul s-a comis în timp ce partea vătămată se afla într-un magazin de pe strada Eroilor din municipiul Cluj-Napoca.

 

În urma reținerii, în data de 01aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanta de judecată și-a însușit propunerea, fiind dispusă arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile de la data de 01.04.2018 până la data de 30.04.2018, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

 

Comentarii Facebook