Articole care merită citite
Începem sesiunea cu dreptul!

Începem sesiunea cu dreptul!

access_time 23 ianuarie 2017

  Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) încurajează toți studenții să își cunoască drepturile și să militeze pentru

Un demisionar în Consiliul Local Câmpia Turzii!

Un demisionar în Consiliul Local Câmpia Turzii!

access_time 21 iulie 2016

  Csutak Ludovic și-a prezentat demisia din funcția de consilier local, pe care a dobândit-o în urma alegerilor locale din

Handbal masculin: Potaissa Turda joacă cu Dunărea Călărași

Handbal masculin: Potaissa Turda joacă cu Dunărea Călărași

access_time 4 noiembrie 2014

Handbaliștii turdeni vor juca miercuri, 5 noiembrie, acasă, meciul restant din etapa a IX. Elevii lui Horațiu și Ovidiu Gal

Articol

Astăzi debutează Zilele Turzii! Mergi și tu la evenimente!

Astăzi debutează Zilele Turzii! Mergi și tu la evenimente!

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

zmt2

În cele trei zile de sărbătoare se vor desfășura 65 de activități, concertele îi au ca și „capete de afiș” pe Andra, Delia și BUG Mafia.

Nu lipsesc de la întâlnirea cu publicul turdean nici DJ Rynno & Sylvia, DJ Project, Noaptea Târziu, SHIFT, DODDY. Concertele vor avea loc pe scena amplasată în zona Materna.

Expoziție de biciclete și scutere; Parcul cu Flori ; Expoziție de tehnică militară; Festival de bucătărie turdeană; Târg Internațional de Business; Festival de Teatru în aer liber pentru copii (în Parcul Central); Cupa de mini fotbal amical (echipe ale companiilor locale și ale instituțiilor publice); Turda văzută din balon; Lumea de sticlă; Cel mai mare balmoș din istoria Turzii (distribuit gratuit la peste 1.500 de participanți); Expoziție de produse tradiționale, sunt doar câteva din activitățile pregătite de organizatori.

Printre noutățile aduse de această ediție, se numără și ineditul balon cu aer cald de mari dimensiuni, care va zbura în zona Parcului Teilor.

Concret, vineri în prima zi a evenimentului, activitățile debutează la ora 10 cu deschiderea oficială a celei de-a XVII A ediții a Zilelor Turzii, activitatea va avea loc în sala mare a Primăriei Turda. Vor participa primarul Matei Cristian, viceprimarul Lucian Nemeș, deputatul Cristiana Burciu, noul prefect de Cluj- Ioan Aurel Cherecheș, primarii localităților învecinate, reprezentanții delegațiilor străine, oficialități locale și județene.

Tot de la ora 10, pe zona pietonală pot fi admirate expozițiile: Expo Auto, Bike Expo, urmând ca în Parcul Central să aibă loc târgul cu produse tradiționale românești, expoziție de tehnică militară, expoziție columbofilă, MILVUS Grup etc.

Galeria de artă Turda găzduiește la rândul ei expoziții tematice, o altă expoziție aparținând artistului Cornel Vana poate fi admirată în sala mare a primăriei, de la ora 12 în Parcul Central se deschide mult așteptata Expo Flora, Muzeul de Istorie găzduiește Expoziția Portului Tradițional, Atelier de cusut modele tradiționale și o expoziție Gavril Nechifor.

Salina Turda se transformă într-o galerie de artă pentru o expoziție de artă plastică, tot acolo de la ora 12,30 are loc un Flash Mob.

Turneu internațional de handbal, o proiecție de film românesc, concert de muzică psaltică la Catedrala Ortodoxă, concert de jazz și nu numai, completează programul zilei.

Seara se încheie cu concertele DJ RYNO & Silvia și ANDRA& BAND.

1,372 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook