Articole care merită citite
Modificări privind înmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice

Modificări privind înmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice

access_time 20 august 2017

Guvernul a aprobat vineri Ordonanța pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Mită la Jandarmeria Cluj!

Mită la Jandarmeria Cluj!

access_time 24 martie 2017

Colonelul Ioan Doru Popescu, fost adjunct al șefului Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj, a cerut unor subalterni să scrie

Fuego în concert la Turda

Fuego în concert la Turda

access_time 28 aprilie 2017

FUEGO  vine la Teatrul ”Aureliu Manea” Turda cu un spectacol de teatru, muzica si poezie. „TESTAMENT” – este un spectacol

Astra a distribuit câteva mii de carduri de fidelizare la Turda

Astra a distribuit câteva mii de carduri de fidelizare la Turda

Astra a distribuit câteva mii de carduri de fidelizare la Turda

access_time 9 ianuarie 2013 chat_bubble_outline 0 comentarii

Cardurile de fidelizare Astra Card, formă de fidelizare a clienţilor companiei au fost emise pentru câteva mii de turdeni, a declarat Viorica Prigogel, şefa agenţiei Astra Asigurări  Turda. La sfârşitul anului trecut, Astra a lansat Astra Card, care oferă reduceri de până la 35% la cumpărături. Cardului de fidelizare îi sunt asociate brand-uri de renume precum OMV – Petrom, Praktiker, Flanco, Sensi Blu, Elvila, KFC, Pizza Hut, Leonardo, Kenvelo, Tina R, B&B precum şi alţi 700 de parteneri  naţionali şi locali. Astra Card se emite tuturor clienţilor ce  deţin o poliţă în vigoare, cu excepţia Astra Medica Bonus, cu condiţia să încheie  Poliţa individuală de accidente. Cardul se dezactiveaza in cazul în care clientul nu mai detine poliţe Astra valabile.

Tichetele pentru combustibil distribuite cu greutate

Una din ofertele de fidelizare adoptat de Astra, cel al tichetelor de combustibil se difuzează însă cu greutate pe piaţă. „Mult mai interesante pentru clienţii noştri sunt tichetele de combustibil cu 3% reducere. Acestea pot fi cumpărate de la noi şi apoi utilizate la cumpărarea de combustibil. Economiile pot fi astfel semnificative”, explică Viorica Prigogel.

Oferta tichetelor de combustibil, deşi apreciată de brokerii de asigurări, nu îi lasă pe aceştia în extaz. „ E o ofertă interesantă a celor de la Astra, dar procedura este greoaie. Clienţii trebuie să ridice tichetele de la agenţii”, explică Andrei Boje  director de vânzări al Global Assistance Broker.

Horea HUDREA

 

 

Comentarii Facebook