Articole care merită citite
Report de peste 838 de mii de lei la Loto 6/49

Report de peste 838 de mii de lei la Loto 6/49

access_time 8 ianuarie 2016

Duminică, 10 ianuarie, vor avea loc noi trageri la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Atelier de scriere creativă la biblioteca turdeană

Atelier de scriere creativă la biblioteca turdeană

access_time 12 ianuarie 2016

Biblioteca municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează, în perioada februarie-iunie, atelier de scriere creativă pentru copiii din clasele V-VII. Întâlnirile vor

Lansare de carte: Petru Poantă-Memoriale

Lansare de carte: Petru Poantă-Memoriale

access_time 5 septembrie 2014

Editura Eikon şi filiala clujeană a Uniunii Scriitorilor din România lansează un volum postum cu texte ce aprţin regretatului Petru

ATENȚIE LA BUZUNARE! „Protect Your Pocket!”

ATENȚIE LA BUZUNARE! „Protect Your Pocket!”

ATENȚIE LA BUZUNARE! „Protect Your Pocket!”

access_time 27 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

În perioada iunie – august a.c., la nivel european se derulează campania ,,Protect your pocket!”.

 

Campania europeană de prevenire a furturilor din buzunare „Protect Your Pocket!”, a fost iniţiată de Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității (EUCPN) din cadrul Comisiei Europene.

Scopul proiectului este conștientizarea populației cu privire la măsurile de autoprotecție ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare.

De aceea, polițiştii din 25 de state europene, printre care și Poliția Română, și-au unit forțele pentru lansarea acestei campanii de prevenire.

Poliţiştii vor desfăşura activităţi de informare a cetăţenilor cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din buzunare şi vor fi promovate măsurile elementare de autoprotecţie.

Apreciem că o atenție sporită trebuie acordată bunurilor dumneavoastră mai ales atunci când vă aflați în aglomerație, la evenimente (concerte, spectacole, festivaluri, pe stadion, în mijloacele de transport în comun etc.), unde hoții de buzunare pot profita de orice moment pentru a acționa. Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor!

În cadrul campaniei au fost realizate trei spoturi video care demonstrează, cu umor, cum un personaj animat nu acordă atenție obiectelor din buzunarele lui, în timp ce se află într-o mare mulțime.

Comentarii Facebook