Articole care merită citite
DPT SA: Anunț privind vânzarea prin licitație deschisă cu strigare bunuri mobile

DPT SA: Anunț privind vânzarea prin licitație deschisă cu strigare bunuri mobile

access_time 3 iulie 2017

  S.C. DOMENIUL PUBLIC TURDA S.A., cu sediul în str. Petru Maior, nr.4, Municipiul Turda, Judeţul Cluj, CIF R201250, organizează

Kaufland a adus cadouri la  Şcoala ”Horea, Cloşca şi Crişan”

Kaufland a adus cadouri la Şcoala ”Horea, Cloşca şi Crişan”

access_time 12 martie 2014

   Kaufland a continuat în acestă primăvară campania demarată anul trecut, sub sloganul “Ajutăm împreună”, prin care  donează materiale didactice,

Tinerii social-democrați, interesați de starea de sănătate a semenilor

Tinerii social-democrați, interesați de starea de sănătate a semenilor

access_time 10 august 2013

  Angajați sau nu pe baricadele politicii, medicii rămân fideli jurământului făcut lui Hypocrates. Axioma s-a dovedit valabilă în cazul

Articol

Au reînceput lucrările la sediul Primăriei din Viișoara

Au reînceput lucrările la sediul Primăriei din Viișoara

access_time 18 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

romanVLa Viișoara, au reînceput lucrările la extinderea sediului primăriei dar, bat pasul pe loc asfaltările în comună din cazua contestațiilor apărute la licitații.

 

Primarul Ioan Roman ne-a declarat că lucrările la noul corp al primăriei au fost deblocate, după ce firma care se ocupă de construcție a intrat în insolvență.

 

Termenul de finalizare era data de 1 martie, dar din cauza problemelor apărute, acesta s-a prelungit cu cel puțin 6 luni.

Tot în această perioadă se lucrează la corpul B al școlii, a fost instalată șarpanta, s-au finisat tencuielile interioare, iar pe data de 1 septembrie , se speră la finalizarea obiectivului.

În privința achizițiilor publice primarul viișorean are o mare nemulțumire, două proiecte majore, pe fonduri europene, ce vizează asfaltările în comună, sunt ținute pe loc din cauza birocrației.

Este vorba despre Măsura 7.2- modernizare străzi în Viișoara și Urca, dar și de Măsura 4.3- drumuri de exploatație. În primul caz, 17 firme și-au depus ofertele, dintre acestea cinci au făcut contestație, acum se așteaptă soluționarea contestațiilor și desemnarea câștigătorului, cel mai probabil undeva pe finalul lunii iunie, este de părere edilul.

1,966 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook