Articole care merită citite
Un turdean a fost prins, după ce a furat o geantă dintr-o maşină

Un turdean a fost prins, după ce a furat o geantă dintr-o maşină

access_time 21 noiembrie 2014

Un tânăr din Turda, este cercetat de poliţişti după ce fi sustras o geantă dintr-un autoturism. Din investigaţii a reieşit

Furtuna amenință Clujul!

Furtuna amenință Clujul!

access_time 3 iulie 2016

Administrația Națională de meteorologie a emis o atenționare de instabilitate atmosferică valabilă pentru 28 de județe, printre care și Cluj.

Alexandru Cordoș vrea acţiune, nu declaraţii

Alexandru Cordoș vrea acţiune, nu declaraţii

access_time 3 decembrie 2012

Alexandru Cordoș, chestor al Senatului României, a ales să-şi construiască imaginea politică plecând de la măsurile pe care le-a luat

Articol

Au reînceput lucrările la sediul Primăriei din Viișoara

Au reînceput lucrările la sediul Primăriei din Viișoara

access_time 18 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

romanVLa Viișoara, au reînceput lucrările la extinderea sediului primăriei dar, bat pasul pe loc asfaltările în comună din cazua contestațiilor apărute la licitații.

 

Primarul Ioan Roman ne-a declarat că lucrările la noul corp al primăriei au fost deblocate, după ce firma care se ocupă de construcție a intrat în insolvență.

 

Termenul de finalizare era data de 1 martie, dar din cauza problemelor apărute, acesta s-a prelungit cu cel puțin 6 luni.

Tot în această perioadă se lucrează la corpul B al școlii, a fost instalată șarpanta, s-au finisat tencuielile interioare, iar pe data de 1 septembrie , se speră la finalizarea obiectivului.

În privința achizițiilor publice primarul viișorean are o mare nemulțumire, două proiecte majore, pe fonduri europene, ce vizează asfaltările în comună, sunt ținute pe loc din cauza birocrației.

Este vorba despre Măsura 7.2- modernizare străzi în Viișoara și Urca, dar și de Măsura 4.3- drumuri de exploatație. În primul caz, 17 firme și-au depus ofertele, dintre acestea cinci au făcut contestație, acum se așteaptă soluționarea contestațiilor și desemnarea câștigătorului, cel mai probabil undeva pe finalul lunii iunie, este de părere edilul.

864 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook