Articole care merită citite
Se fac noi înscrieri la baschet!

Se fac noi înscrieri la baschet!

access_time 19 februarie 2017

Echipa de baschet Turda Wolves face înscrieri. Sunt aşteptaţi elevii claselor I-IV și V-VIII. Echipa dispune de locaţie în Turda,

Handbal masculin: Georgică Cîntec cel mai bun  marcator al Potaissei în partidele din retur

Handbal masculin: Georgică Cîntec cel mai bun marcator al Potaissei în partidele din retur

access_time 11 aprilie 2015

În cele 12 partide din returul campionatului, Georgică Cîntec a marcat cele mai multe goluri pentru formația turdeană. În 12

Consilierii PDL, supăraţi pe majoritatea USL-PPDD din Consiliul Local

Consilierii PDL, supăraţi pe majoritatea USL-PPDD din Consiliul Local

access_time 19 aprilie 2013

  Reprezentanţii PDL Turda, în frunte cu primarul Tudor Ştefănie contestă procedurile prin care majoritatea USL-PPDD   a declanşat schimările la

Articol

Au reînceput lucrările la sediul Primăriei din Viișoara

Au reînceput lucrările la sediul Primăriei din Viișoara

access_time 18 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

romanVLa Viișoara, au reînceput lucrările la extinderea sediului primăriei dar, bat pasul pe loc asfaltările în comună din cazua contestațiilor apărute la licitații.

 

Primarul Ioan Roman ne-a declarat că lucrările la noul corp al primăriei au fost deblocate, după ce firma care se ocupă de construcție a intrat în insolvență.

 

Termenul de finalizare era data de 1 martie, dar din cauza problemelor apărute, acesta s-a prelungit cu cel puțin 6 luni.

Tot în această perioadă se lucrează la corpul B al școlii, a fost instalată șarpanta, s-au finisat tencuielile interioare, iar pe data de 1 septembrie , se speră la finalizarea obiectivului.

În privința achizițiilor publice primarul viișorean are o mare nemulțumire, două proiecte majore, pe fonduri europene, ce vizează asfaltările în comună, sunt ținute pe loc din cauza birocrației.

Este vorba despre Măsura 7.2- modernizare străzi în Viișoara și Urca, dar și de Măsura 4.3- drumuri de exploatație. În primul caz, 17 firme și-au depus ofertele, dintre acestea cinci au făcut contestație, acum se așteaptă soluționarea contestațiilor și desemnarea câștigătorului, cel mai probabil undeva pe finalul lunii iunie, este de părere edilul.

660 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook