Articole care merită citite
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de poliţişti din Câmpia Turzii

Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de poliţişti din Câmpia Turzii

access_time 7 octombrie 2015

Polițiștii clujeni au desfășurat o acțiune pe linia identificării persoanelor și bunurilor urmărite în temeiul legii. Astfel, oamenii legii din

Deputat Cristina Burciu – declaratie politică: „Respect şi gratitudine pentru pensionari!”

Deputat Cristina Burciu – declaratie politică: „Respect şi gratitudine pentru pensionari!”

access_time 3 octombrie 2018

România a marcat la 1 octombrie cea de-a 28-a aniversare a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, un moment de conştientizare

59 de șoferi amendați la Câmpia Turzii

59 de șoferi amendați la Câmpia Turzii

access_time 28 octombrie 2014

Polițiștii rutieri din Câmpia Turzii au desfășurat o amplă acțiune pentru reducerea riscului rutier pe raza localității. Astfel, împreună cu

Autoritățile turdene garantează că sunt pregătite de iarnă

Autoritățile turdene garantează că sunt pregătite de iarnă

Autoritățile turdene garantează că sunt pregătite de iarnă

access_time 4 decembrie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

comitet_situatii_de_urgenza_turda (3)La Primăria Turda a avut loc, joi 4 decembrie, ședința Comitetului pentru Situații de Urgență. Convocată de primarul Tudor Ștefănie, ședința a avut drept scop prezentarea planul de măsuri privind înlăturarea efectelor negative provocate în cazul căderilor de zăpadă, a viscolului și a poleiului în municipiul Turda.

Șeful Serviciului de Voluntariat pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei turdene, Mihai Zăhan, a precizat că la nivelul Turzii s-a constituit un comandament, respectiv la Domeniul Public Turda,  format dintr-un specialist în domeniul drumurilor, o echipă de intervenție compusă din muncitori și autobasculată de împrăștiere a materialului antiderapant în cazul apariției poleiului sau a zăpezii.

comitet_situatii_de_urgenza_turda (1)Referitor la activitatea de deszăpezire a drumurilor din Turda, Mihai Zăhan a precizat că aceasta este împărțită în trei tronsoane.

Mai exact, primul tronson, cuprinde străzile principale (tronsonul de drum de la Teatru Turda până la sensul giratoriu din Piața Romană și străzile Rațiu, Barițiu, General Dragalina, Bucovina și Crișan).

În momentul în care aceste străzi vor fi deszăpezite se va trece la deszăpezirea celorlante străzi din Turda.

Potrivit lui Mihai Zăhan, lucrătorii de la drumurile naționale vor trebui să asigure continuitatea circulației, pe trei tronsoane de drum ce pornesc din Piața Romană spre Alba Iulia și Câmpia Turzii dar și tronsonul de drum de la Teatru până la ieșirea din Turda spre Cluj-Napoca.

deszapezire_turdaÎn ceea ce privește stocul de material antiderapant, au fost date asigurări că acesta este mai mult decât suficient.

La ședința Comitetului pentru Situații de Urgență de la Turda au participat reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor. De asemenea, la întâlnirea de la Primăria Turda au luat parte reprezentanții furnizorilor de utilități (gaz, apă, electricitate).  Singurii absenți, a precizat primarul Tudor Ștefănie, au fost reprezentanții CNADNR, cei de la serviciul de ambulanță și de Colegiul Tehnic.

Alex MUNTEAN

Comentarii Facebook