Articole care merită citite
Post vacant: agent vanzari

Post vacant: agent vanzari

access_time 2 martie 2017

Candidatul ideal: experienta in domeniul vanzarilor materialelor de constructii este un avantaj permis de conducere categoria B -excelente abilitati de

Jucăriile sexuale şi consilierii locali

Jucăriile sexuale şi consilierii locali

access_time 3 iunie 2014

   Membrii Comisiei de Cultură a Consiliului Local Turda ar trebui să vadă dacă nu cumva se vernisează obiecte din

Iarnă în Spania

Iarnă în Spania

access_time 14 ianuarie 2013

  Numărul românilor plecaţi în Spania este în creştere, în ciuda crizei şi a scăderii locurilor de muncă, povesteşte preotul

Avram Gal: „Ştefănie negociază în acest moment trecerea sa la partide din USL”(Video)

Avram Gal: „Ştefănie negociază în acest moment trecerea sa la partide din USL”(Video)

Avram Gal: „Ştefănie negociază în acest moment trecerea sa la partide din USL”(Video)

access_time 27 ianuarie 2013 chat_bubble_outline 0 comentarii

Avram Gal, a cărui traiectorie politică a avut până acum vreo zece staţii (a se citi partide) deşi încurajează turismul politic nu vrea să deschidă uşa Partidului Conservator pentru primarul Turzii. Dar se pare că nici Ştefănie nu a bătut la acea uşă, fie şi din simplul motiv că s-ar pomeni iar coleg de partid cu Mircea Irimie, un „cetăţean” despre care primarul Turzii a declarat că pentru el nu mai există. Aşadar Gal ar trebui să stea liniştit, pentru că nimeni nu vrea drept coleg o fantomă.
Foto: Camelia TEREC

Primarul Turzii, Tudor Ştefănie, ar urma să părăsească PDL, pentru a trece fie la PSD, fie la PNL. Mai mulţi primari ai unor localităţi din judeţul Cluj s-au arătat interesaţi de o înrolare în Partidul Conservator.

Acesta este scenariul dezagregării PDL, în versiunea enunţată de către preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Cluj a Partidului Conservator, Avram Gal. În cursul a două conferinţe de presă organizate de conservatori sâmbătă, 26 ianuarie, atât la Turda cât şi la Câmpia Turzii, Avram Gal a spus, că potrivit opiniei sale, Tudor Ştefănie nu are ce căuta în Partidul Conservator.

Întrebat de către jurnalişti care ar fi motivele pentru care Ştefănie nu ar fi primit în PC, Avram Gal s-a mulţumit să declare că primarul Turzii ar trebui să îşi rezolve posibilele probleme de natură penală ce pot surveni ca urmare a unor plângeri la adresa lui Ştefănie, înaintate de cetăţeni din Turda la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru ca apoi să se poată discuta de eventuală primire a acestuia în Partidul Conservator.

 Emil HĂLĂŞTUAN

   

Comentarii Facebook