Articole care merită citite
Profi Turda angajeaza vanzatori mezeluri

Profi Turda angajeaza vanzatori mezeluri

access_time 11 septembrie 2018

Profi angajeaza vanzatori mezeluri pentru noul magazin din Turda de pe strada Zambilelor. Ce oferim noi? · oportunitatea de a lucra in reteaua

Consilieri vs medici: Un dialog între muți și surzi

Consilieri vs medici: Un dialog între muți și surzi

access_time 6 noiembrie 2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes;

Lansarea proiectului “Ajută un spaţiu verde”

Lansarea proiectului “Ajută un spaţiu verde”

access_time 29 martie 2017

În perioada 27 martie – 1 iunie 2017 un grup informal de tineri elevi, ai Colegiului Naţional “Mihai Viteazu” Turda

Bacalaureat 2015: Pe ultima sută de metri

Bacalaureat 2015: Pe ultima sută de metri

Bacalaureat 2015: Pe ultima sută de metri

access_time 2 iulie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

Absolvenții de clasa a XII-a mai au de susținut o probă scrisă în cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea de vară. În cadrul examenului maturității, elevii mai au de trecut vineri, 3 iulie, de proba scrisă la alegere a profilului și specializării.

Conform unui comunicat al Ministerului Educației și Cercetării Științifice, din datele centralizate, la proba scrisă la Limba și literatura română, ce a avut loc luni, 29 iunie, rezultă că dintre cei peste 155 de mii de absolvenţi de clasa a XII-a, care s-au înscris pentru susţinerea probei, s-au prezentat peste 149 de mii, respectiv 96,13 la sută. Procentul din acest an, este superior celui din sesiunea similară a anului trecut, când au participat 94,52 la sută din totalul elevilor înscrişi. Au absentat 5.942 de candidaţi, iar 74 au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Rezultatele vor fi afișate marți, 7 iulie, până la ora 16, iar în aceeași zi candidații nemulțumiți pot depune contestații, între orele 16 – 20. Contestațiile vor fi soluţionate în zilele de 8 şi 9 iulie, iar vineri, 10 iulie, vor fi afişate rezultatele finale.

C.T

Comentarii Facebook