Articole care merită citite
Stadionul din Câmpia Turzii a intrat în proprietatea autorităților locale

Stadionul din Câmpia Turzii a intrat în proprietatea autorităților locale

access_time 20 iunie 2014

  Autoritățile locale din Câmpia Turzii au găsit o modalitate de a recupera datoriile pe care le are, față de

Guvernul Grindeanu oferă bonusuri salariale pentru functionarii publici

Guvernul Grindeanu oferă bonusuri salariale pentru functionarii publici

access_time 1 martie 2017

Acordarea sporului de risc şi solicitare neuropsihică de 50% din salariul de bază lunar pentru funcţionarii publici a fost adoptată

50 de sancțiuni aplicate de poliția rutieră la Cluj

50 de sancțiuni aplicate de poliția rutieră la Cluj

access_time 11 octombrie 2017

Poliţiştii din Dej au acţionat, cu efective mărite, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 50

Articol

Bani de la bugetul local pentru grădina zoo din Turda

Bani de la bugetul local pentru grădina zoo din Turda

access_time 8 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Banii au fost alocați luni în cadrul unei ședințe de consiliu local de la Turda. Acesta nu este singurul obiectiv care a primit o suplimentare de fonduri.

 

 

Pentru activitățile casei de cultură s-au alocat 7000 lei și pentru Zilele Municipiului Turda 105.700, în timp ce 200.000 lei s-au distribuit pentru locuințe, servicii și dezvoltare publică (Parc Zoo).

Alți 152.181 lei merg pentru „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc în Municipiul Turda”. Banii provin din venituri și valorificarea unor bunuri – 3.044 lei și 149.137 lei „Sume primite de la U.E/alți donatori în contul plăților efectuate și prefinanțări aferente cadrului financiar 2014-2020”.

Referitor la Grădina Zoologică din Turda, în luna decembrie a anului trecut a fost prelungit termenul pentru realizarea proiectului , astfel încât, finanțarea va fi asigurată de Ministerul Dezvoltării, până la finele anului 2019.

Dacă nu am fi obținut prelungirea acestui termen, proiectul nu ar mai fi avut nicio finalitate, cel puțin în privința acreditării acesteia de Federația Internațională a Grădinilor Zoologice din Europa.

 

În continuare, Primăria Municipiului Turda va face demersurile necesare pentru suplimentarea fondurilor alocate, astfel încât în ciuda tuturor celor întâmplate, să ne putem bucura de acest obiectiv cât mai curând!” era mesajul transmis la acea dată de primarul Matei Cristian.

995 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook