Articole care merită citite
Potaissa va întâlni pe CSM Bucureşti în semifinalele play-off-ului ligii masculine de handbal

Potaissa va întâlni pe CSM Bucureşti în semifinalele play-off-ului ligii masculine de handbal

access_time 8 mai 2015

După trei partide, CSM Bucureşti a eliminat campioana, pe HCM Constanţa, din lupta pentru medaliile ediţiei 2014 – 2015 a

Începe vaccinarea împotriva rujeolei la Cluj

Începe vaccinarea împotriva rujeolei la Cluj

access_time 27 iulie 2017

La nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Cluj există 7.680 doze de vaccin MMR VAX PRO, din stocul iniţial de 11.706

PESTE 250 DE STĂINI CARE DESFĂȘURAU ACTIVITĂŢI LUCRATIVE  FĂRĂ FORME LEGALE, DEPISTAȚI PE RAZA JUDEŢULUI CLUJ

PESTE 250 DE STĂINI CARE DESFĂȘURAU ACTIVITĂŢI LUCRATIVE FĂRĂ FORME LEGALE, DEPISTAȚI PE RAZA JUDEŢULUI CLUJ

access_time 14 iunie 2017

Polițiștii de imigrări din Cluj au depistat 253 de străini din Maroc, Mexic și Paraguay, care desfășurau activități lucrative fără

Articol

Bani de la bugetul local pentru grădina zoo din Turda

Bani de la bugetul local pentru grădina zoo din Turda

access_time 8 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Banii au fost alocați luni în cadrul unei ședințe de consiliu local de la Turda. Acesta nu este singurul obiectiv care a primit o suplimentare de fonduri.

 

 

Pentru activitățile casei de cultură s-au alocat 7000 lei și pentru Zilele Municipiului Turda 105.700, în timp ce 200.000 lei s-au distribuit pentru locuințe, servicii și dezvoltare publică (Parc Zoo).

Alți 152.181 lei merg pentru „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc în Municipiul Turda”. Banii provin din venituri și valorificarea unor bunuri – 3.044 lei și 149.137 lei „Sume primite de la U.E/alți donatori în contul plăților efectuate și prefinanțări aferente cadrului financiar 2014-2020”.

Referitor la Grădina Zoologică din Turda, în luna decembrie a anului trecut a fost prelungit termenul pentru realizarea proiectului , astfel încât, finanțarea va fi asigurată de Ministerul Dezvoltării, până la finele anului 2019.

Dacă nu am fi obținut prelungirea acestui termen, proiectul nu ar mai fi avut nicio finalitate, cel puțin în privința acreditării acesteia de Federația Internațională a Grădinilor Zoologice din Europa.

 

În continuare, Primăria Municipiului Turda va face demersurile necesare pentru suplimentarea fondurilor alocate, astfel încât în ciuda tuturor celor întâmplate, să ne putem bucura de acest obiectiv cât mai curând!” era mesajul transmis la acea dată de primarul Matei Cristian.

855 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook