Articole care merită citite
Beat la volan se plimba pe străzile din Turda

Beat la volan se plimba pe străzile din Turda

access_time 15 decembrie 2017

La data de 14.12.2017, în jurul orei 03:57, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat

Un nou segment din Autostrada Transilvania are șanse de realizare

Un nou segment din Autostrada Transilvania are șanse de realizare

access_time 8 aprilie 2016

  Contractul pentru proiectarea și execuția autostrăzii Brașov – Oradea, secțiunea Ogra – Câmpia Turzii, a fost atribuit asocierii Astaldi

Atenționare PRIVAL: Depozitul de deșeuri este închis de sărbători! Risc de supraîncărcare a recipienților de gunoi!

Atenționare PRIVAL: Depozitul de deșeuri este închis de sărbători! Risc de supraîncărcare a recipienților de gunoi!

access_time 23 decembrie 2016

  PRIVAL ECOLOGIC SERVIS, operatorul serviciului de salubritate din Municipiul Turda, informează cetățenii că datorită închiderii depozitului de deșeuri timp

Bătaie pentru o turdeancă focoasă!

Bătaie pentru o turdeancă focoasă!

Bătaie pentru o turdeancă focoasă!

access_time 14 ianuarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Horațiu (36 ani), un tânăr din Câmpia Turzii care lucrează ca șofer în Spania, a cunoscut-o pe bruneta turdeancă focoasă pe Facebook, iar acum, când a venit în țară, s-au întâlnit. Problema a apărut cu fostul iubit al tipei, cadru militar (Călin, 41 ani), care era orbit de gelozie și… s-a iscat bătaia!

 

“Am cunoscut-o pe femeia aceasta, pe Facebook, pe când mă aflam în Spania. Aşa că, sosit în vacanţă acasă, ne-am dat întâlnire şi am ieşit  împreună într-un local din oraş. La un moment dat, în timp ce ne aflam cu paharele de vin în faţă, i-a sunat insistent telefonul şi cel aflat la capătul firului a început s-o injure şi să o ameninţe cu moartea, cerându-i să-i spună unde se află. Aşa mi-a mărturisit femeia, stânjenită, că e vorba de fostul ei prieten, Călin, un cadru militar din zonă, în vârstă de 41 de ani, de care s-a despărţit cu ceva vreme în urmă. I-am luat atunci telefonul din mână şi am vorbit şi eu cu el, încercând să-l conving să se resemneze cu situaţia. Însă cuvintele mele, în loc să-l potolească l-au agitat şi mai tare.”, povestește Horațiu, citat de Gazeta de Cluj.

După ce au urcat în apartamentul femeii, situat la etajul IV, cei doi s-au trezit cu fostul iubit la ușă, iar între cei doi foști amorezi a izbucnit un scandal cu înjurături de tot felul.

După acest incident, Horațiu a decis să plece.

”Apoi, dezamăgit de incident, am mai rămas pentru câteva minute, după care am părăsit apartamentul femeii. Apoi am coborât, precaut, ştiind că individul – militar de profesie şi consumator fervent de droguri, după cum mi-a spus ea – este extrem de violent”, a mai povestit acesta. Numai că acolo îl aștepta ”fostul”, într-o mașină.

“A coborât din maşină, s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă-s tipul cu care a vorbit la telefon în urmă cu câteva minute. Eu, ca să evit un conflict deschis, i-am spus că nu, la care individul a început să mă injure şi să-mi spună că mi-a recunoscut vocea şi nu pot să mă ascund. Apoi m-a atacat, cu pumnii. M-am apărat cum am putut şi am reuşit să-l imobilizez la pământ, fără să-l lovesc, doar atât cât să nu apuce să mă mai pocnească el. Dacă doream îl făceam praf, dar am evitat acest lucru, ca să nu-i dau prilej să-mi facă după aceea probleme. Iar el, văzând că-s mai puternic, a dispărut rapid de la faţa locului, nu înainte însă de a-i reţine numărul de înmatriculare al maşinii”, arată bărbatul.

La fața locului a ajuns și Poliția, iar Horațiu a mers la IML, pentru obținerea unui certificat medico-constatator al agresiunii.

Comentarii Facebook