Articole care merită citite
300 de kilograme de droguri aduse în țară de un clujean!

300 de kilograme de droguri aduse în țară de un clujean!

access_time 18 decembrie 2017

Poliţia Română a distrus peste o tonă de droguri de risc şi de mare risc, substanţe stupefiante confiscate în dosare

Protocol de cooperare cu vikingii

Protocol de cooperare cu vikingii

access_time 29 august 2012

Judeţul Cluj şi-a găsit drept frate o structură administrativă similară din Suedia. Preşedintele Grupului Parlamentar de prietenie România-Suedia, sentorul social-democrat

Guvernul simplifică procedurile de obținere a cazierului judiciar pentru românii din străinătate

Guvernul simplifică procedurile de obținere a cazierului judiciar pentru românii din străinătate

access_time 19 ianuarie 2016

Cetățenii români aflați în străinătate vor putea obține, în cel mult zece zile, documente cu valoarea juridică a unui certificat

Bătaie pentru o turdeancă focoasă!

Bătaie pentru o turdeancă focoasă!

Bătaie pentru o turdeancă focoasă!

access_time 14 ianuarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Horațiu (36 ani), un tânăr din Câmpia Turzii care lucrează ca șofer în Spania, a cunoscut-o pe bruneta turdeancă focoasă pe Facebook, iar acum, când a venit în țară, s-au întâlnit. Problema a apărut cu fostul iubit al tipei, cadru militar (Călin, 41 ani), care era orbit de gelozie și… s-a iscat bătaia!

 

“Am cunoscut-o pe femeia aceasta, pe Facebook, pe când mă aflam în Spania. Aşa că, sosit în vacanţă acasă, ne-am dat întâlnire şi am ieşit  împreună într-un local din oraş. La un moment dat, în timp ce ne aflam cu paharele de vin în faţă, i-a sunat insistent telefonul şi cel aflat la capătul firului a început s-o injure şi să o ameninţe cu moartea, cerându-i să-i spună unde se află. Aşa mi-a mărturisit femeia, stânjenită, că e vorba de fostul ei prieten, Călin, un cadru militar din zonă, în vârstă de 41 de ani, de care s-a despărţit cu ceva vreme în urmă. I-am luat atunci telefonul din mână şi am vorbit şi eu cu el, încercând să-l conving să se resemneze cu situaţia. Însă cuvintele mele, în loc să-l potolească l-au agitat şi mai tare.”, povestește Horațiu, citat de Gazeta de Cluj.

După ce au urcat în apartamentul femeii, situat la etajul IV, cei doi s-au trezit cu fostul iubit la ușă, iar între cei doi foști amorezi a izbucnit un scandal cu înjurături de tot felul.

După acest incident, Horațiu a decis să plece.

”Apoi, dezamăgit de incident, am mai rămas pentru câteva minute, după care am părăsit apartamentul femeii. Apoi am coborât, precaut, ştiind că individul – militar de profesie şi consumator fervent de droguri, după cum mi-a spus ea – este extrem de violent”, a mai povestit acesta. Numai că acolo îl aștepta ”fostul”, într-o mașină.

“A coborât din maşină, s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă-s tipul cu care a vorbit la telefon în urmă cu câteva minute. Eu, ca să evit un conflict deschis, i-am spus că nu, la care individul a început să mă injure şi să-mi spună că mi-a recunoscut vocea şi nu pot să mă ascund. Apoi m-a atacat, cu pumnii. M-am apărat cum am putut şi am reuşit să-l imobilizez la pământ, fără să-l lovesc, doar atât cât să nu apuce să mă mai pocnească el. Dacă doream îl făceam praf, dar am evitat acest lucru, ca să nu-i dau prilej să-mi facă după aceea probleme. Iar el, văzând că-s mai puternic, a dispărut rapid de la faţa locului, nu înainte însă de a-i reţine numărul de înmatriculare al maşinii”, arată bărbatul.

La fața locului a ajuns și Poliția, iar Horațiu a mers la IML, pentru obținerea unui certificat medico-constatator al agresiunii.

Comentarii Facebook