Articole care merită citite
Câmpia Turzii: Peste 900.000 de lei pentru fundaţii şi asociaţii

Câmpia Turzii: Peste 900.000 de lei pentru fundaţii şi asociaţii

access_time 13 mai 2014

    Administraţia publică din Câmpia Turzii a făcut publică lista asociaţiilor şi fundaţiilor care vor beneficia de finanţări nerambursabile

Şedinţă de consiliu la Câmpia Turzii

Şedinţă de consiliu la Câmpia Turzii

access_time 24 august 2015

Aleșii locali din Câmpia Turzii se vor întruni, joi 27 august, în cadrul unei ședinţe ordinare a Consiliului local. Întrunirea va

Când tu taci

Când tu taci

access_time 17 noiembrie 2014

Tăcerea poate fi un lacăt pus pe uşa dintre noi şi restul lumii, atunci când renunţăm, poate fi o fărâmă

Articol

Bătrân din Câmpia Turzii snopit în bătaie de țiganii din colonia Goldiș

Bătrân din Câmpia Turzii snopit în bătaie de țiganii din colonia Goldiș

access_time 15 august 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

ioan-cozmaUn bărbat de 61 de ani a fost bătut crunt de 6-7 persoane de etnie romă, care au vrut să-i fure producția de lucernă, din propria căruță, în timp ce se deplasa de la terenul agricol spre casă! Ulterior, în momentul în care s-a prezentat la IML Cluj, a constatat că este victima incompetenței medicilor și a sistemului medical din Câmpia Turzii!

”Un incident de-a dreptul şocant s-a petrecut în urmă cu câteva zile la Câmpia Turzii: un bărbat în vârstă de 61 de ani, fost muncitor la Combinat a fost bătut groaznic de către un grup de romi când trecea cu căruţa pe lângă colonia acestora de la marginea oraşului. Pe lângă suferinţele prilejuite de bătaia încasată, incompetenţa medicilor din clinică şi cea a medicului de familie i-au amplificat acestuia chinul: cei din spital nu i-au eliberat actele cu ştampilele necesare iar medicul de familie i-a confisat restullor, oferindu-i doar nişte copii, astfel că hârtiile cu care bărbatul s-a prezentat la I.M.L. Cluj nu au putut fi luate în considerare.”, scrie Gazeta de Cluj.

Ca și cum necazul bătăii încasate nu i-ar fi fost de ajuns, Ioan Cozma a fost nevoit să îndure și incompetența medicilor și a sistemului medical din Câmpia Turzii, mergând degeaba până la IML Cluj, pentru a-și scoate actele necesare care să constate agresiunea.

„Actele mele medicale nu sunt în regulă. Asta pentru că medicul de la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii nu şi-a pus parafa şi semnătura pe foaia de ieşire şi nu mi-a dat nici număr de înregistrare la radiografie”, a explicat Ioan Cozma, pentru sursa citată.

Sursă foto: Gazeta de Cluj.

5,584 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook