Articole care merită citite
Job vacant: manipulant depozit produse alimentare

Job vacant: manipulant depozit produse alimentare

access_time 15 mai 2017

Cerinte: domiciliul stabil Turda sau Campia Turzii, fara antecedente penale, dispus la munca in echipa, punctual.   Se ofera: –

Mega Image poposeste la Turda si Campia Turzii

Mega Image poposeste la Turda si Campia Turzii

access_time 4 noiembrie 2016

Mega Image, retailer belgian, a început recrutările pentru magazinele din judeţul Cluj, unde are deja deschise câteva zeci de poziţii.

Câmpia Turzii: Bugetul municipiului votat fără a fi dezbătut în comisiile de specialitate

Câmpia Turzii: Bugetul municipiului votat fără a fi dezbătut în comisiile de specialitate

access_time 2 aprilie 2013

    Aleşii locali din Câmpia Turzii au votat marţi, 2 aprilie  bugetul general de venituri şi cheltuieli al municipiului

Articol

Bătrân din Câmpia Turzii snopit în bătaie de țiganii din colonia Goldiș

Bătrân din Câmpia Turzii snopit în bătaie de țiganii din colonia Goldiș

access_time 15 august 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

ioan-cozmaUn bărbat de 61 de ani a fost bătut crunt de 6-7 persoane de etnie romă, care au vrut să-i fure producția de lucernă, din propria căruță, în timp ce se deplasa de la terenul agricol spre casă! Ulterior, în momentul în care s-a prezentat la IML Cluj, a constatat că este victima incompetenței medicilor și a sistemului medical din Câmpia Turzii!

”Un incident de-a dreptul şocant s-a petrecut în urmă cu câteva zile la Câmpia Turzii: un bărbat în vârstă de 61 de ani, fost muncitor la Combinat a fost bătut groaznic de către un grup de romi când trecea cu căruţa pe lângă colonia acestora de la marginea oraşului. Pe lângă suferinţele prilejuite de bătaia încasată, incompetenţa medicilor din clinică şi cea a medicului de familie i-au amplificat acestuia chinul: cei din spital nu i-au eliberat actele cu ştampilele necesare iar medicul de familie i-a confisat restullor, oferindu-i doar nişte copii, astfel că hârtiile cu care bărbatul s-a prezentat la I.M.L. Cluj nu au putut fi luate în considerare.”, scrie Gazeta de Cluj.

Ca și cum necazul bătăii încasate nu i-ar fi fost de ajuns, Ioan Cozma a fost nevoit să îndure și incompetența medicilor și a sistemului medical din Câmpia Turzii, mergând degeaba până la IML Cluj, pentru a-și scoate actele necesare care să constate agresiunea.

„Actele mele medicale nu sunt în regulă. Asta pentru că medicul de la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii nu şi-a pus parafa şi semnătura pe foaia de ieşire şi nu mi-a dat nici număr de înregistrare la radiografie”, a explicat Ioan Cozma, pentru sursa citată.

Sursă foto: Gazeta de Cluj.

4,924 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook