Articole care merită citite
Șofer beat, depistat la Luncani

Șofer beat, depistat la Luncani

access_time 30 septembrie 2015

Polițiștii din Câmpia Turzii au identificat marți 29 septembrie în jurul orei 18:00, un conducător auto sub influența alcoolului. Bărbatul

Fostul primar al Turzii, Virgil Blasiu, condus pe ultimul drum

Fostul primar al Turzii, Virgil Blasiu, condus pe ultimul drum

access_time 10 septembrie 2015

Joi, 10 septembrie, primul decedat dintre primarii pe care i-a avut Turda după evoluţie, a plecat pe drumul spre eternitate.

Salina Turda, partener într-un proiect naţional de formare profesională

Salina Turda, partener într-un proiect naţional de formare profesională

access_time 5 iunie 2014

Recalificarea profesională a circa 300 de persoane din Turda, preponderent  în meserii asociate turismului balnear, dotarea centrului SPA al Salinei

Articol

Căldură înăbușitoare anunțată la Cluj!

Căldură înăbușitoare anunțată la Cluj!

access_time 10 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

svsu canicula

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic valabilă pe parcursul zilei de joi în șase județe și o alta Cod galben pentru alte 13 județe.
Potrivit meteorologilor, joi valul de căldură se va intensifica și va cuprinde cea mai mare parte a țării. Astfel, în zonele joase de relief din vest și local din centru și sud, vremea va fi caniculară, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul de 80 de unități. Minimele nocturne nu vor coborî, în general, sub 20 de grade, iar în Dealurile de Vest vor fi de 24-25 de grade.

Sub Cod portocaliu se vor afla județele Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor, unde disconfortul termic va fi accentuat și se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 37 și 39 de grade.

În Maramureș, nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul și estul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, disconfortul va fi ridicat, iar maximele termice se vor situa în general între 35-37 de grade.

Se vor afla sub Cod galben județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș, Hunedoara, Alba, Sibiu, Gorj, Vâlcea, Olt și Teleorman.

878 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook