Articole care merită citite
În PP-DD Cluj represaliile continuă

În PP-DD Cluj represaliile continuă

access_time 29 martie 2014

PP-DD continuă să își devoreze membrii întocmai precum a făcut-o Saturn sau Cronos, odinioară. Tentativa lui Lucian Varo, viceprimar al

Informare privindul regimul TVA in cazul achiziţiilor şi livrărilor intracomunitare de mijloace de transport noi

Informare privindul regimul TVA in cazul achiziţiilor şi livrărilor intracomunitare de mijloace de transport noi

access_time 13 februarie 2017

Conform prevederilor Codului Fiscal, din punct de vedere al TVA, este considerată operaţiune impozabilă în România achiziţia intracomunitară de mijloace

Anunț pentru locuitorii de pe strada Nicolae Titulescu!

Anunț pentru locuitorii de pe strada Nicolae Titulescu!

access_time 10 noiembrie 2016

Ca urmare a numeroaselor sesizări primite din partea cetățenilor privind colectarea deșeurilor de pe strada Nicolae Titulescu, vă aducem la

Campania de informare: TU VOTEZI, MAI TE INFORMEAZĂ

Campania de informare: TU VOTEZI, MAI TE INFORMEAZĂ

Campania de informare: TU VOTEZI, MAI TE INFORMEAZĂ

access_time 7 mai 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

informare-maiÎn contextul organizării alegerilor locale din acest an, MAI desfășoară o campanie de informare a cetățenilor cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot.

Prin intermediul acestei campanii, alegătorii primesc recomandări utile în raport cu procesul electoral: să dețină documente de identitate valabile, să nu accepte mita electorală și să respecte confidențialitatea votului.

În cadrul campaniei au fost realizate mai multe tipuri de materiale și au fost alese modalități de promovare multiple pentru a atinge categorii de public-țintă cât mai diverse.

Astfel, au fost tipărite 22.000 de afișe, format A2, care au fost distribuite în întreaga țară pentru a fi amplasate în locuri aglomerate, în sediile unor instituții publice cu aflux mare de cetățeni, precum și la intrarea în secțiile de votare.

De asemenea, au fost realizate trei spoturi video și trei audio care în baza deciziei Consiliului Național al Audiovizualului privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2016 vor putea fi inserate de către radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale.

Spoturile MAI vor fi difuzate și prin intermediul plasmelor care sunt amplasate în locuri publice din marile orașe, în mijloacele de transport în comun sau în stațiile de metrou.

Totodată, pe pagina oficială de Internet a MAI, a fost creată o secțiune dedicată alegerilor care conține principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contravențiile ce pot fi constatate de angajații MAI și infracțiunile prevăzute de Codul Penal, precum și link-uri către deciziile Biroului Electoral Central și ale Autorității Electorale Permanente.

Vizitatorii site-ului MAI pot descărca, de asemenea, afișul și spoturile realizate în cadrul campaniei de informare.

Având în vedere rolul esențial pe care mediul online îl are în informarea alegătorilor, campania MAI include o componentă de informare specială și pe contul de Facebook.

Comunicat

 

 

Comentarii Facebook