Articole care merită citite
Delia Oltea Rusu lansează „Sârme şi portocali” la Cluj-Napoca

Delia Oltea Rusu lansează „Sârme şi portocali” la Cluj-Napoca

access_time 13 noiembrie 2015

După prezentarea cărţii la Turda, oraşul natal al scriitoarei, în cadrul unui eveniment organizat la Centrul Raţiu pentru Democraţie în

Se caută dame de companie pentru “locale” din Alba

Se caută dame de companie pentru “locale” din Alba

access_time 17 septembrie 2014

Două cluburi din Alba şi Sebeş caută turdence ce doresc să devină dame de companie, potrivit unui anunţ postat pe

Altex  pregăteşte de construirea unui magazin de 2,5 milioane lei

Altex pregăteşte de construirea unui magazin de 2,5 milioane lei

access_time 28 ianuarie 2013

  Retailerul de electronice si electrocasnice Altex se pregăteşte de construirea unui nou magazin în imediata vecinătate a supermarketului Kaufland.

Campania electorala 2016: Plenul Senatului, suspendat din cauza absenteismului

Campania electorala 2016:  Plenul Senatului, suspendat din cauza absenteismului

Campania electorala 2016: Plenul Senatului, suspendat din cauza absenteismului

access_time 1 noiembrie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

senatŞedinţa de plen de luni a Senatului a fost suspendată de social-democratul Ioan Chelaru din lipsă de cvorum, doar 61 din totalul de 155 de senatori fiind prezenţi în sală.

Pe ordinea de zi a plenului de luni figurau 41 de iniţiative legislative. Printre acestea, un proiect care prevede ca de la 1 ianuarie 2017 punctul de pensie să fie 40% din salariul mediu brut, urmând ca la 1 iulie 2017 să ajungă la 45% din salariul mediu brut.

De asemenea, senatorii urmau să fie informaţi de adoptarea tacită a nu mai puţin de 27 de proiecte de lege şi iniţiative legislative.

Înaintea plenului, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului, Ioan Chelaru a fost întrebat care ar fi cauza absenteismului, el a răspuns că unii dintre senatori au intrat în campanie, alţii au alte activităţi, în timp ce unii senatori au renunţat deja la activitate, nemaifiind susţinuţi pentru un nou mandat.

”Cu părere de rău, vă spune un parlamentar cu experienţă, în general se mai întâmplă la sfârşitul mandatului să constatăm că din lipsă de cvorum sau din lipsă de activitate sau poate unii din colegi deja sunt în campanie electorală… Nu vreau să justific pe nimeni, fiecare coleg îşi justifică în faţa propriului electorat activitatea”, a declarat Chelaru.

 

sursa:mediafax.ro

Comentarii Facebook