Articole care merită citite
Amânare pentru taxa specială de salubritate

Amânare pentru taxa specială de salubritate

access_time 9 ianuarie 2018

Consilierii locali turdeni vor dezbate, în ședința extraordinară de astăzi, amânarea termenului de instituire a taxei speciale de salubritate, impusă

Handbal masculin: Potaissa – „ciuca bătăilor” în liga naţională

Handbal masculin: Potaissa – „ciuca bătăilor” în liga naţională

access_time 8 octombrie 2014

Dinamo Bucureşti – Potaissa Turda 26 – 20 (13 – 11) Sigur, titlul poate părea exagerat în condiţiile în care

Doi turdeni care fugeau de inchisoare, reținuți

Doi turdeni care fugeau de inchisoare, reținuți

access_time 29 septembrie 2015

Polițiștii au identificat două persoane care au de executat pedepse privative de libertate, în urma unei acțiuni. Luni 28 septembrie,

Campania Umanitara de Pasti 2019- ajutor din suflet pentru semeni

Campania Umanitara de Pasti 2019- ajutor din suflet pentru semeni

access_time 11 aprilie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Sarbatoarea sfanta a Invierii Domnului soseste cu bucurie si solidaritate pentru 130 de familii izolate din Muntii Apuseni. Masa de Pasti va fi pregatita mai devreme si va fi mai bogata datorita voluntarilor CERT Transilvania.

130 de familii izolate din Muntii Apuseni vor scapa si in acest an de grija pregatirii bucatelor de Pasti, cu sprijinul Asociatiei CERT-Transilvania.

Detasamentul de Interventie in caz de Dezastre a pregatit o noua Campanie Umanitara, pentru a veni in sprijinul sufletelor necajite pe care cei apropiati i-au uitat, sau nu ii pot ajuta. 130 de pachete consistente cu alimente si produse de stricta necesitate vor ajunge la batranii care isi duc greu zilele si la familiile nevoiase in data 13 si 14 aprilie, la bordul masinilor 4X4 echipate special pentru accesul in zonele izolate ale Muntilor Apuseni. Gratie generozitatii si spiritului de solidaritate de care au dat dovada oameni simpli, dar cu suflet mare, in cutiile incapatoare au ajuns pungi cu faina, zahar, orez, paste, sticle cu ulei, conserve, paine, cozonaci, fructe si alte bunatati din care familiile beneficiare isi vor asigura masa timp de zile intregi, dar si motive de bucurie pentru cei mici. Lor le sunt destinate 100 pachete speciale cu dulciuri, jucarii si rechizite pe care Iepurasul CERT le va imparti cu darnicie.

Pentru ca si in acest an sa ne atingem obiectivul, acela de a ajunge la aproximativ 130 de familii izolate in munti, va invitam sa va aduceti aportul la informarea comunitatii in privinta  acestei campanii umanitare.

Ne dorim sa ne fiti alaturi, in 13 si 14 aprilie, la Actiunea Umanitara de Pasti 2019, desfasurata de Asociatia CERT-Transilvania. Va putem oferi asistenta in ceea ce priveste  transportul, cu conditia sa va anuntati din timp participarea. De asemenea, va stam la dispozitie cu orice informatie legata de activitatea noastra. 

Comentarii Facebook