Articole care merită citite
Cristian Matei câștigă teren în sondaje

Cristian Matei câștigă teren în sondaje

access_time 11 aprilie 2016

Lupta electorală este extrem de strânsă, dacă la precedentele alegeri, primarul Tudor Ștefănie avea un avantaj confortabil în fața contracandidaților,

Din patriotism …

Din patriotism …

access_time 3 martie 2014

Călătorim prin istorie, prin momente ale acelui ceva relativ numit timp, prin vremuri limpezi și, mai frecvent, prin vremuri tulburi.

Concursul „Apa, o prioritate mondială” – secţiunea fotografie

Concursul „Apa, o prioritate mondială” – secţiunea fotografie

access_time 22 martie 2013

În cadrul concursului „Apa, o prioritate mondială” organizat joi, 21 martie, la Colegiul „Emil Negruţiu” Turda, secţiunea fotografie a fost

Campanie IPJ Cluj: „Alcoolul la volan este un … ACCIDENT!”

Campanie IPJ Cluj: „Alcoolul la volan este un … ACCIDENT!”

Campanie IPJ Cluj: „Alcoolul la volan este un … ACCIDENT!”

access_time 17 iulie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, împreună cu Asociaţia de Psihologie şi Siguranţă Rutieră – PsihoTrafiQ, au lansat Campania „Alcoolul la volan este un … ACCIDENT!”, la Cluj-Napoca.

 

La activităţile de azi, alături de poliţiştii clujeni au participat şi poliţişti din cadrul Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.G.P.R., precum şi poliţişti de la structurile de prevenire din judeţele Alba, Bihor, Hunedoara, Maramureş, Mureş şi Sibiu. De asemenea, au fost alături de noi şi voluntarii Asociaţiei de Psihologie şi Siguranţă Rutieră – PsihoTrafiQ.

Activităţi circumscrise campaniei au fost desfăşurate concomitent în trei locaţii din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii le-au adresat recomandări participanţilor la trafic pentru prevenirea implicării acestora în accidente. De asemenea, aceştia au primit odorizante pentru autovehicule cu mesajul campaniei „Alcoolul la volan este un … ACCIDENT!”.

Conducătorii auto au fost invitaţi să încerce ochelarii care induc starea de post consum de alcool, pentru a conştientiza riscurile la care se expun dacă aleg să conducă după ce au consumat băuturi alcoolice.

Nu în ultimul rând, conducătorii auto opriţi în trafic, dar şi pasagerii din autovehicule, care au fost „surprinşi” folosind centurile de siguranţă au fost „premiaţi” cu câte o îngheţată.

Comentarii Facebook