Articole care merită citite
Prefectul Vușcan a vizitat Viișoara

Prefectul Vușcan a vizitat Viișoara

access_time 15 iunie 2017

Prefectul de Cluj, Gheorghe Vușcan s-a deplasat în comuna Viișoara în aceste zile.   Alături de directorul Camelia Constantea, Prefectul

Vrei o mașină ieftină? Vezi ce vinde ANAF Cluj!

Vrei o mașină ieftină? Vezi ce vinde ANAF Cluj!

access_time 11 februarie 2019

ANAF scoate la licitație mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea. Vânzarea

Handbal masculin: ”Romanii lui Gal” căsăpiţi de “militarii” din Capitală:     Steaua Alexandrion Bucureşti – Potaissa Turda 37-29 (18-15)

Handbal masculin: ”Romanii lui Gal” căsăpiţi de “militarii” din Capitală: Steaua Alexandrion Bucureşti – Potaissa Turda 37-29 (18-15)

access_time 6 septembrie 2014

Potaissa Turda a suferit una din cele mai categorice înfrângeri din palmaresul acestei echipe în liga naţională, unde joacă pentru

Câmpia Turzii: Locuitorii, consultați cu privire la planurile de urbanism și de amenajare a teritoriului

Câmpia Turzii: Locuitorii, consultați cu privire la  planurile de urbanism și de amenajare a teritoriului

Câmpia Turzii: Locuitorii, consultați cu privire la planurile de urbanism și de amenajare a teritoriului

access_time 15 martie 2013 chat_bubble_outline 0 comentarii

 

  Consilerii din Câmpia Turzii vor aproba

în ședința de joi, 21 martie  Regulamentul local referitor la implicarea publicului in elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului. Documentul ce va fi supus dezbaterilor Consiliului local stabilește modalitățile prin care publicul poate influența elaborararea Planului Urbanistic General.  Procesele de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism si de amenajare a teritoriului trtebuie suspuse atât dezbaterii publice, dar mai mult, trebuie fundamentate și în baza propunerii llocuitorilor,  in conformitate cu art. 61 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul, cu modificarile si completarile ulterioare.

Practic în perioada de eleaborare a PUG-ului orice persoană interesată își va putea spune ideile cu privire la dezvoltarea urbanistică a orașului, de la amplasarea parcurilor și zonelor verzi la poziționarea cartierelor și zonelor industriale.

În ședința Consiliului Local se vor mai dezbate și  listele de priorități  în vederea repartizării şi închirierii locuinţelor sociale dar și proiectul privind măsuri de funcţionare a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj, proiect ce a fost respins de consilieri în ședința ordinară a lunii februarie.

Horea HUDREA

Comentarii Facebook