Articole care merită citite
Play-off-ul campionatului naţional de handbal masculin:  O victorie mare, un pas mic spre calificare

Play-off-ul campionatului naţional de handbal masculin: O victorie mare, un pas mic spre calificare

access_time 15 aprilie 2015

Potaissa Turda – HC Odorhei 26 – 23 (13-13) Turdenii şi-au luat revanşa asupra secuilor. În prima partidă din play-off,

Bilanț Cristian Octavian Matei  – un an de la preluarea mandatului

Bilanț Cristian Octavian Matei – un an de la preluarea mandatului

access_time 14 iunie 2017

Cel mai important demers al administrației condusă de Primarul Cristian Octavian Matei este faptul că a fost pus la punct

Taxa pe divorţ la Turda şi Câmpia Turzii rămâne la 500 de lei

Taxa pe divorţ la Turda şi Câmpia Turzii rămâne la 500 de lei

access_time 17 iulie 2013

  Autorităţile locale din Câmpai Turzii pregătesc modificarea unor taxe locale din luna august, potrivit unor noi modificări legislative. Proiectul

Articol

CARAVANA “FII PREGĂTIT!” AJUNGE LA Dej, Turda și Cluj-Napoca

CARAVANA “FII PREGĂTIT!” AJUNGE LA Dej, Turda și Cluj-Napoca

access_time 18 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

IMG_5963Caravana “Fii pregătit!” va ajunge vineri, 19 mai, la Dej şi va fi amplasată în Piaţa Bobâlna, sâmbătă 20 mai, va fi la Turda, în Piaţa Republicii, iar în ziua de duminică, 21 mai, va fi amplasată în parcarea Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Timp de trei zile, în intervalul orar 10.00 -18.00, personalul ISU Cluj va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Aceasta este al doilea an când Caravana “Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. În următoarele patru luni, Caravana va ajunge în 38 de localități.

După oprirea din Cluj, Caravana “Fii pregătit!” va ajunge în luna mai, la Satu Mare și Tășnad în zilele de 27 și 28 mai.

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – , unde se găsește calendarul deplasărilor până în luna august.

Anul trecut, Caravana “Fii pregătit!” a parcurs peste 17.000 de kilometri, a ajuns în 29 de orașe și peste 10.200 de personae au fost instruite de personalul IGSU.

Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi care a fost susţinut financiar de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

1,129 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook