Articole care merită citite
Preludiu, fantezie și fugă la Biserica Reformată

Preludiu, fantezie și fugă la Biserica Reformată

access_time 22 mai 2014

Acordurile orgii au răsunat iarăși sub bolta Bisericii Reformate Turda Veche. De această dată, la concertul de miercuri, 21 mai,

Exercițiu de alarmare astăzi la Turda

Exercițiu de alarmare astăzi la Turda

access_time 4 iulie 2018

Miercuri, 4 Iulie , se va desfășura un nou exercițiu de verificare a echipamentelor tehnice de înștiințare, avertizare, alarmare a

Meci greu pentru Potaissa, la Baia Mare

Meci greu pentru Potaissa, la Baia Mare

access_time 9 octombrie 2013

  Surpriza etapei a V-a a furnizat-o CSU Suceava, formație care a reușit să câștige la Reșița, în fața CS

Caravana UBB ajunge în liceele turdene

Caravana UBB ajunge în liceele turdene

Caravana UBB ajunge în liceele turdene

access_time 6 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

În data de 7 martie (joi), studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități în Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” de la ora 9 și în Colegiul Național „Mihai Viteazul” de la ora 10:50.

 

Prezentările fac parte din proiectul al OSUBB, proiect aflat la a 6-a ediție, care îți propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38 000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin e-mail sau la numărul de telefon afișat:

 

Comentarii Facebook