Articole care merită citite
Acțiune de curățenie a terenurilor de lângă garajele din Turda

Acțiune de curățenie a terenurilor de lângă garajele din Turda

access_time 23 octombrie 2014

Societatea Comercială Administrarea Patrimoniului Imobiliar din Turda desfășoară în această perioadă, o amplă acțiune de curățenie a terenurilor de lângă

Teatru pe Drumul Sării:  Recviem pentru o casă (Rekviem egy házért)

Teatru pe Drumul Sării: Recviem pentru o casă (Rekviem egy házért)

access_time 6 octombrie 2014

“Cluj… Un oraş a cărui atmosferă, culoarea, parfumul aparte al caselor şi locuitorii săi parcă s-au pierdut în ceaţa trecutului.

Bărbat ucis de tractor la Ceanu Mare!

Bărbat ucis de tractor la Ceanu Mare!

access_time 10 martie 2017

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 18:30, un bărbat, de 70 de ani, din Ceanu Mare, în

Articol

Cetățean american obligat să părăsească Clujul!

Cetățean american obligat să părăsească Clujul!

access_time 12 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

escorta

Un american de 31 de ani a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin decizie de returnare, să părăsească ţara în termen de 15 zile, fiind instituit şi consemn care prevede că acesta nu se poate întoarce în România timp de 3 luni.

 

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări Cluj au desfăşurat în urmă cu două zile o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale acetăţenilor străini.

În cadrul activităţii, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean străin, în vârstă de 31 de ani,din SUA. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cetăţeanul străin a intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României.

„Ca  urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele său o decizie dereturnare prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării noastre în cel mult 15 zile, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 800 lei. De asemenea, la ieşirea din ţară va fi instituit consemnul nominal de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 3 luni”, se arată într-un comunicat de presă al Serviciul pentru Imigrări Cluj.

969 Vizualizări totale, 5 Vizualizări azi

Comentarii Facebook