Articole care merită citite
Dansatorii turdeni la competiții naționale

Dansatorii turdeni la competiții naționale

access_time 6 iunie 2017

Dupa spectacolul din 1 Iunie din Parcul Central Turda, o parte din sportivii Clubului de dans sportiv Potaissa Turda au

Două posturi scoase la concurs și la Muzeul de Istorie Turda

Două posturi scoase la concurs și la Muzeul de Istorie Turda

access_time 16 iulie 2017

MUNICIPIUL TURDA MUZEUL DE ISTORIE TURDA ORGANIZEAZĂ CONCURS ÎN DATA DE  8 AUGUST 2017, ORELE 11,00 PENTRU OCUPAREA  POSTURILOR CONTRACTUALE VACANTE DE   MUZEOGRAF   S/II         

Semne bune anul are si la Tritenii de Jos

Semne bune anul are si la Tritenii de Jos

access_time 6 ianuarie 2017

  Administrația locală a comunei Tritenii de Jos are în derulare un amplu proiect pe fonduri europene a cărui finalizare

Compania de Apă Arieș, partener al concursului regional ”Apa – o prioritate mondială”, ediția a-X-a

Compania de Apă Arieș, partener al concursului regional ”Apa – o prioritate mondială”, ediția a-X-a

access_time 23 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Ziua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurătorde la Rio de Janeiro. Ziua Mondială a Apei se celebrează  în fiecare an cu scopul de a atrage atenţia asupra unei resurse naturale vitale pentru viaţă şi mijloacele noastre de existenţă dar și asupra necesității de a lua măsuri pentru a face față crizei apei. 

Compania de Apă a Arieș a participat, vineri, 22 martie 2019, în calitate de partener al evenimentului, la concursul regional ,,Apa – o prioritate mondială”ediția a-X-a, organizat de Colegiul “Emil Negruţiu” sub egida Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Concursul a fost dedicat Zilei Internaționale a Apei, CAA fiind partener al acestuia pentru al zecelea an consecutiv. În cadrul evenimentului Compania de Apă Arieș a premiat peste 40de elevi care au participat la cele trei secțiuni ale concursului: desen, poster și prezentare powerpoint. 

Compania de Apă Arieș continuă să se implice activ în promovarea educației în rândul copiilor și tinerilor încurajând activităţile educative şcolare sau extraşcolare. Consecventă în sprijinirea și promovarea copiilor și tinerilor, Compania de Apă Arieș susține proiecte din domenii cum ar fi: educație, protecția mediului, sport, sănătate și cultură, dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de solidaritate și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social. 

Serviciul Comunicare/PR

Comentarii Facebook