Articole care merită citite
Dezbatere pe teme de actualitate la OFSD Turda

Dezbatere pe teme de actualitate la OFSD Turda

access_time 19 octombrie 2017

Miercuri, 18 octombrie 2017, începând cu ora 17.00, la sala Tour D’art, str. P-ța Republicii, nr.14, Organizația Femeilor Social Democrate

Cursuri gratuite în domeniul resurselor umane și al antreprenoriatului

Cursuri gratuite în domeniul resurselor umane și al antreprenoriatului

access_time 18 septembrie 2012

  Turdenii se pot înscrie, din 17 septembrie, la o serie de cursuri gratuite de formare profesională pentru specializările manager

75 de ani de la moartea Reginei Maria

75 de ani de la moartea Reginei Maria

access_time 17 iulie 2013

Pe 18 iulie se împlinesc 75 de ani de la moartea Reginei Maria a României. Cu titulatura completă Majestatea Sa

Concluziile conferinței regionale HepatoPac

Concluziile conferinței regionale HepatoPac

Concluziile conferinței regionale HepatoPac

access_time 13 mai 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala  Cluj a desfasurat in data de 10-11  mai 2019 cea de-a VIII –a editie a Conferintei Regionale HepatoPac, la Hotel Belvedere, Cluj Napoca, avandu-i coordonatori pe dl.jur. Stelian Ioan Marginean, presedinte al asociatiei, pe dl.prof.dr. Andreica Vasile, coordonator medical si pe d-na Cerasela Libeg, psiholog si membru de onoare al asociatiei.

Au luat parte peste 70 de  persoane, majoritatea  pacienti cu afectiuni hepatice dar nu numai precum si specialisti  de marca care le-au vorbit participantilor despre teme de actualitate care intereseaza publicul larg .

In fiecare an se incearca abordarea unor teme noi astfel incat participantii sa dobandeasca un bagaj variat de informatii care sa aduca un plus valoare in ceea ce priveste calitatea vietii lor, a familiei dar si a comunitatii din care fac parte.

Abordarea tematici medicale a avut loc in prima zi a conferintei, cea de-a doua zi fiind dedicata imbunatatirii activitatilor desfasurate de catre voluntarii asociatiei. Astfel acestia au participat la o sedinta de lucru care a avut ca scop o mai buna colaborare in cadrul echipei dar si dobandirea de informatii in ceea ce priveste rolul important pe care acestia il joaca in cadrul unui ONG .

Dintre toate tipurile de educatie non-formala, voluntariatul reprezinta cea mai complexa modalitate de a invata, de a te dezvolta si de a impartasii cele invatate.

Multumim sponsorilor: ABBVIE, BIOPREDICTIVE si partenerilor Laboratoarele Bioclinica si Cluj AM.

Catalina Marginean

Comentarii Facebook