Articole care merită citite
Angajăm confecționeri îmbrăcăminte, cu sau fără experiență!

Angajăm confecționeri îmbrăcăminte, cu sau fără experiență!

access_time 17 noiembrie 2016

Fabrica de confecții „Held Fashion SRL” cu sediul pe Calea Baciului 80, în Cluj Napoca, angajează și instruiește confecționeri îmbrăcăminte

Citeste care sunt posturile disponibile acum prin CCOFM Turda!

Citeste care sunt posturile disponibile acum prin CCOFM Turda!

access_time 16 septembrie 2016

After school din Turda angajează: Supraveghetor after school. Cerințe: Abilitatea de a lucra cu școlarii mici Este ideal dacă persoanele

Câmpia Turzii: Se distribuie alimentele destinate persoanelor nevoiașe

Câmpia Turzii: Se distribuie alimentele destinate persoanelor nevoiașe

access_time 13 ianuarie 2015

Marți, 13 ianuarie, a început distribuirea ajutoarelor alimentare acordate de Uniunea Europeană şi Guvernul României persoanelor care fac parte din

Articol

Cursuri de formare profesională la USAMV Cluj

Cursuri de formare profesională la USAMV Cluj

access_time 20 februarie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

usamvCurs de calificare in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj – job disponibil in Anglia dupa completarea cursului. Beneficii pe durata cursului. Salariu atractiv dupa completarea cursului, masina de companie si telefon mobil + suport continuu pentru mutarea din Anglia in Romania.

Eville & Jones, cel mai mare furnizor de servicii sanitar veterinare in inspectie a carnii din Marea Britanie, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Cluj, Romania, ofera oportunitatea de a-ti dezvolta sau incepe cariera in acest domeniu.

– Oferim training complet pentru a deveni Inspector Sanitar Veterinar al carnii cu garantia unui job permanent in Marea Britanie din momentul inceperii cursului.

– Perioada de training va avea loc in Cluj, in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Veterinara, Cluj, Romania. Eville&Jones ofera fondurile necesare pentru cursul de training.

– Pe toata durata perioadei de training, studentilor li se va acorda un ajutor de £100 lire pe luna pentru a acoperi costurile zilnice personale.

– Dupa completarea cursului, participantilor li se vor oferi tot suportul si ajutorul din partea companiei pentru a-si incepe cariera. Pentru a usura procesul de mutarea din Romania in Anglia, compania va oferi ofer pentru a gasi cazare si va oferi masina de companie si telefon mobil din momentul in care participantii ajung in Anglia.

– Pentru a va asigura ca Eville&Jones are grija de angajati, oferim mariri de salariu dupa 6, 12 si 18 luni din momentul in care ajungeti in Anglia.

*** Pentru mai multe detalii:

1. Stefan Savulescu:
[email protected]
[email protected]
(0044) 7884 433 833 (Stefan)
2. Radu Sirbu:
[email protected]
(0044) 7747 773242

3. dr. Sorin Daniel – Facultatea de Medicină Veterinară Cluj Napoca
Departament: Producţii animaliere şi siguranţa alimentelor
Disciplina: Inspecţia şi controlul alimentelor
tel. 0264/596384, int. 252

2,080 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook