Articole care merită citite
Posturi disponibile pentru polițiști locali la Câmpia Turzii

Posturi disponibile pentru polițiști locali la Câmpia Turzii

access_time 22 iunie 2017

Primăria Câmpia Turzii organizează un nou concurs pentru angajarea a 10 polițiști locali, 5 principali și 5 asistenți, după ce

Ședință de Consiliul Local la Turda, în 28 iulie! Se premiază elevii și profesorii de excepție ai orașului!

Ședință de Consiliul Local la Turda, în 28 iulie! Se premiază elevii și profesorii de excepție ai orașului!

access_time 23 iulie 2016

ORDINEA DE ZI A ŞEDINŢEI ORDINARE A CONSILIULUI LOCAL al MUNICIPIULUI   TURDA DIN DATA DE 28 IULIE 2016 – ORA

Alegeri, Turda:  De la necesitatea lucrului bine făcut, la  necesitatea  unei politici curate

Alegeri, Turda: De la necesitatea lucrului bine făcut, la necesitatea unei politici curate

access_time 18 noiembrie 2014

     Liderii celor două formaţiuni principale din Turda, PSD şi ACL vorbesc despre rezultatele locale din perspective diferite. Pentru

Daniela Pasc – candidat PSD la Consiliul Local Turda

Daniela Pasc – candidat PSD la Consiliul Local Turda

Daniela Pasc – candidat PSD la Consiliul Local Turda

access_time 2 iunie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

PASC-DANIELAVă prezentăm echipa de consilieri PSD Turda, o echipă de oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă,  profesioniști și de bună-credință, cu dorinţa de a se implica și de a schimba lucrurile în bine! O echipă de profesioniști pentru Turda! Turda are nevoie de un bun manager și de o echipă performantă care să aibă capacitatea de a construi programe și proiecte viabile, de a găsi soluţii concrete pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a comunității noastre.

Aceasta este echipa de consilieri PSD Turda, oamenii care vor contribui cu experiența, viziunea și eforturile lor, la un viitor mai bun al acestui oraș.

Daniela Pasc , 39 de ani,  profesor.

Mi-am început cariera activând în domeniul alimentației publice unde m-am facut remarcată datorită profesionalismului și a  spiritului de  echipă.  Am dat dovada de bun organizator și coordonator de evenimente fiind des solicitată în acest domeniu (1998-2007)

Din dorința de a ma dezvolta profesională în domeniul alimentației publice în anul  2007 am reușit să devin cadru didactic al Colegiului Tehnic Dr. Ioan Ratiu și în prezent doctorand în același domeniu. Am obținut  rezultate deosebite cu olimpici în domeniul Turism și alimentație, caștigând împreună cu elevii mei concursuri internaționale, naționale și județene, implicandu-mă în diverse priecte și organizări de simpozioane.

Am acumulat o vastă  experiența atât în domeniul comercial cât și în cel al turismului devenind membru  și lector în echipele de implementare a fondurilor  europene . Am experiența în munca cu oamenii și copii pe care, de-a lungul carierei didactice i-am format. Sunt o persoană ambițioasă, foarte receptivă la tot ceea ce e nou și mă adaptez ușor oricărei situații găsind metode și căi ușoare de a realiza toate sarcinile și probelemele apărute.

Consider că numai prin muncă, perseverență și o bună organizare atât a bugetului cât și a personalului,  putem realiza și implementa proiecte pentru ca orașul nostru să devina un oraș cu  putere financiară, să aibă spitale la standarde europene, să dezvolte infrastructura și să  devină mai curat.

Pentru un oraș modern, prosper și european!

Pentru că iubim Turda! Împreună reconstruim Turda! ‎Împreună pentru Turda! Matei Cristian Primar pentru Turda!

Pașc Daniela – Profesor

 

Comunicat

Comentarii Facebook