Articole care merită citite
Fantomele ori  alegătorii rup afişele electorale din Câmpia Turzii

Fantomele ori alegătorii rup afişele electorale din Câmpia Turzii

access_time 21 martie 2014

    Consilerul local PPDD, Puiu Tot a propus în şedinţa Consiliului Local de ieri, de la Câmpia Turzii, redactarea

Turdean dat în urmărire internațională, prins pe aeroportul din Cluj

Turdean dat în urmărire internațională, prins pe aeroportul din Cluj

access_time 19 martie 2015

Un bărbat din Turda, dat în urmărire internațională, a fost prins de oamenii legii în timp ce se afla pe

Se întorc ploile în Ardeal

Se întorc ploile în Ardeal

access_time 3 martie 2015

În intervalul 2 – 15 martie, se întorc ploile în Transilvania. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) în primele zile

Articol

Deputatul PSD Cristina Burciu susține modernizarea infrastructurii educaţionale preuniversitare din judeţul Cluj

Deputatul PSD Cristina Burciu susține modernizarea infrastructurii educaţionale preuniversitare din judeţul Cluj

access_time 16 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Deputatul PSD Cristina Burciu susține accesarea în număr cât mai mare a proiectelor destinate modernizării infrastructurii educaţionale preuniversitare din judeţul Cluj, idee în care a solicitat lămuriri suplimentare ministrului Educației Naționale, Valentin Popa.

„Unităţile de învăţământ din ţară au posibilitatea de a depune proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional: Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii Educaționale. Este vorba despre investiţii în infrastructura educaţională din învăţământul antepreşcolar şi preşcolar, din învăţământul obligatoriu şi din învăţământul profesional şi tehnic”, a subliniat deputatul clujean, într-o interpelare parlamentară adresată conducerii MEN.

În finalul documentului, pentru corecta informare a instituțiilor interesate, Cristina Burciu a cerut răspuns ministrului la următoarele întrebări: „1. Câte proiecte au fost depuse pe acest program în acest an în Regiunea Nord-Vest şi câte dintre ele sunt din judeţul Cluj?; 2. Care este situația unităților de învățământ din România, și punctual din județul Cluj, care au nevoie de lucrări de modernizare a infrastructurii?”.

„Aceste investiţii sunt absolut necesare în actuala perioadă de referinţă a proiectelor finanţate de Uniunea Europeană, respectiv până în 2020, mai ales pentru rezolvarea problemelor educaţionale existente, în special în mediul rural. Sper ca un număr însemnat de unități de învățământ din județul Cluj să acceseze banii destinați acestor lucrări de modernizare”, a concluzionat parlamentarul turdean.

 

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina Burciu

4,070 Vizualizări totale, 7 Vizualizări azi

Comentarii Facebook