Articole care merită citite
”Aventurile domnului Vulpe” la Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda

”Aventurile domnului Vulpe” la Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda

access_time 16 noiembrie 2015

Premiera spectacolului ”Aventurile domnului Vulpe” are loc miercuri, 18 noiembrie, de la ora 11, la Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda.

La Turda și Câmpia Turzii: Peste 72 la sută dintre elevii de a XII-a au luat bacul

La Turda și Câmpia Turzii: Peste 72 la sută dintre elevii de a XII-a au luat bacul

access_time 7 iulie 2014

După primele rezultate de la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, la Turda și la Câmpia Turzii s-a înregistrat o promovabilitate

Maşină fantomă descoperită în trafic la Turda

Maşină fantomă descoperită în trafic la Turda

access_time 7 ianuarie 2015

Un autoturism radiat din circulaţie de aproximativ doi ani de zile a fost descoperit în trafic de poliţiştii din Turda.

Despre beneficiile sistemului SCADA(partea III)

Despre beneficiile sistemului SCADA(partea III)

Despre beneficiile sistemului SCADA(partea III)

access_time 27 iunie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

matei

Pentru o mai bună înțelegere a serviciilor prestate de CAA, ne-am propus să oferim, săptămânal, informații opiniei publice, despre investițiile și activitățile companiei. Despre sistemul SCADA, fiind un sistem foarte complex, sunt foarte multe informații de oferit publicului și de aceea ele vor fi structurate în mai multe comunicate.

Beneficiile aduse de acest proces sunt:

 

MANAGEMENT PERFORMANT

1

Fig.4.Ecrane preluate din Staţia de tratare Hăşdate.

 

Circulația informației – centralizarea informațiilor din toate dispeceratele locale în dispeceratul central sunt INFORMAȚII DISPONIBILE și pentru managementul superior. În acest fel imaginea persoanelor responsabile pentru strategia companiei va fi una completă.

CALITATEA SERIVICIILOR

2

Fig.5 Ecran hidrofor Bloc O – Pța. Romană

 

Prin centralizarea informațiilor de la stațiile de pompare, sunt monitorizate hidrofoarele sau stațiile de pompare de la blocuri. Până acum o avarie era semnalizată de către consumatorii locatari/clienți, acum fiecare avarie se vede în timp real prin dispecerat și astfel se poate acționa imediat.

TRANSPARENȚA ÎN TRANSMITEREA ȘI PRELUAREA DATELOR

3

Fig.6. Profil tehnologic- ecran general rezervoare și stații de pompare apă și electrovane

 

Dacă înainte de existența sistemului SCADA informația era deținută cel mai corect de responsabilii din departamentul de producție, în prezent aceste informații sunt prezentate transparent pe monitoare în dispeceratul central, cu privire la locația stațiilor de pompare, diametrul conductelor etc.

„Compania de Apă Arieș se află printre primii 3 operatori de apă din țară care demarează un nou proiect major de investiții, având ca și principală sursă de finanțare Programul Operațional Sectorial Mediu. Aceste investiții, cu  o valoare estimată de peste 82 milioane euro, vor permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii,  ducând la o creștere a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.”

 

Director general – Cristian Octavian MATEI.

epu iarba

 

Comentarii Facebook