Articole care merită citite
Sistare de curent la Turda astăzi timp de 8 ore!

Sistare de curent la Turda astăzi timp de 8 ore!

access_time 7 mai 2019

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică la Turda Data întreruperii: 7.05.2019 Adresa/Localitatea: Localitatea

Accident în lanț la Turda

Accident în lanț la Turda

access_time 8 mai 2015

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini s-a produs vineri, 8 mai, în jurul orei 15, pe

Peste 20 de specii de fluturi rari expuşi la Câmpia Turzii

Peste 20 de specii de fluturi rari expuşi la Câmpia Turzii

access_time 17 august 2013

  Diverse specii, forme şi varităţi dintre cei mai frumoşi fluturi din  întreaga lume sunt expuse astăzi şi mâine la

„Donează sânge! Fii erou!”

„Donează sânge! Fii erou!”

„Donează sânge! Fii erou!”

access_time 12 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

donator

O nouă campanie de donare de sânge are loc între 20 şi 24 noiembrie din cauza crizei de sânge cu care se confruntă Centrul Regional de Transfuzii.

 

În perioada 20-24 noiembrie, proiectul „Donează sânge! Fii erou!” organizează o nouă campanie de donare de sânge. Potrivit organizatorilor, aceasta va fi o campanie națională de donare de sânge, una dintre cele mai ample organizat până acum în România și se va desfășura simultan în 10 centre universitare din țară.

 

Peste 80 de studenți ai Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”Cluj-Napoca au pus umărul la organizarea campaniei de donare de sânge. Potrivit acestora, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca se confruntă cu o criză de sânge

Clujenii care vor să doneze sunt aşteptaţi în perioada în perioada 20-24 noiembrie la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca de pe strada Nicolae Bălcescu între orele 7:30 și 13:30, unde donatorii vor fi întâmpinați de voluntarii proiectului pe perioada campaniei cu o mulțime de premii, tombole mâncare, sucuri, cafea, ceai, înghețată.

Comentarii Facebook