Articole care merită citite
Terran Sisteme de Învelitori SRL face angajări la Câmpia Turzii

Terran Sisteme de Învelitori SRL face angajări la Câmpia Turzii

access_time 25 aprilie 2018

SC TERRAN SISTEME DE ÎNVELITORI SRL, companie dinamică, în plină dezvoltare, specializată în producția și comercializarea sistemelor de învelitori, angajează:

Mihai Viteazu: Începe construirea noului  dispensar uman

Mihai Viteazu: Începe construirea noului dispensar uman

access_time 2 mai 2014

    Autorităţile din Mihai Viteazu vor preda luni, 5 mai, amplasamentul pentru construirea noului dispensar din comună. Proiectul dispensarului

Un bărbat  în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă

access_time 14 august 2016

La data de 14 august a.c., un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din

Double Dutch a sărit coarda în Ungaria

Double Dutch a sărit coarda în Ungaria

Double Dutch a sărit coarda în Ungaria

access_time 29 iulie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

Fetele de la Double Dutch i-au inpresionat pe tinerii aflați în tabăra ”Toți suntem uniți” din Ungaria, unde au participat tineri de naționalitate maghiară, din România, Serbia, Slovacia, Ucraina și Ungaria. Turdencele de la Liceul ”Josika Miklós” din Turda și-au prezentat în tabără cele mai reușite sărituri cu coarda.  Tinerii din străinătate au prins repede gustul mișcării, au învățat primele sărituri de bază al acestui sport.

Turdencelor, surprinse de dorința celor 27 de tineri aflați în tabără, de a învăța tainele sportului Double Dutch, le-a trecut repede oboseala acumulată la cele două tabere din Ungaria. Au sărit și au împărtășit cu tinerii din țările învecinate cele mai spectaculoase sărituri și un stil nou de viață. Fetele își duc cu mândrie corzile lungi de patru metri peste tot unde merg.

”Eram foarte obosite când am ajuns în Ungaria. Au fost două tabere una după alta și ne-au obosit deplasările. În prima tabără am participat 450 de tineri. A fost o experiență plăcută, deși nu am reușit să cunoaștem pe toată lumea. La tabăra ”Toți suntem uniți” eram doar 27 și atmosfera era una familiară. I-am învățat să sară, deși unii dintre tinerii aflați în tabără cunoșteau sportul.  Primii care și-au făcut curaj să sară alături de noi, erau băieții” a spus Dalma Țica, una dintre primele fete de la Liceul ”Josika Miklós” care a practicat Double Dutch.

În următoarele zile, fetele de la Double Dutch se pregătesc din nou de plecare. De data aceasta turdencele vor merge într-o tabără la Plăiești. În bagajul de călătorie vor pune la loc sigur și corzile lungi Double Dutch.

VASS Renáta

Comentarii Facebook