Articole care merită citite
Poșta Română pregătește o aplicație pentru plăți online de taxe, impozite, amenzi şi alte contribuţii

Poșta Română pregătește o aplicație pentru plăți online de taxe, impozite, amenzi şi alte contribuţii

access_time 27 iunie 2018

Poşta Română intră într-un final în era tehnologiei și pregăteşte o aplicaţie prin care să faciliteze pe propriul site plăţile

Cursuri de baschet la Turda

Cursuri de baschet la Turda

access_time 21 noiembrie 2015

Asociaţia Sportivă Turda Wolves Basketball face înscrieri pentru cursuri de baschet. Sunt invitaţi toţi cei care îşi doresc să practice

Informatizarea împrumutului documentelor de bibliotecă

Informatizarea împrumutului documentelor de bibliotecă

access_time 3 mai 2018

Începând cu data de 2 mai, la sediul central al Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu”,  circulația documentelor de bibliotecă, respectiv împrumutul

Articol

Ești bucătar cu talent? Te așteptăm la concurs! ZMT lansează în premieră Concursul Cheff Bucătar!

Ești bucătar cu talent? Te așteptăm la concurs! ZMT lansează în premieră Concursul Cheff Bucătar!

access_time 10 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Înscrieți-vă acum la primul concurs de gătit din cadrul Zilelor Municipiului Turda și demonstrați-vă talentul de bucătari! Concursul de gătit în aer liber “Black box” se va desfășura pe două secțiuni, sâmbătă 18 august, în Parcul Central, începând cu ora 11.30. 

 

 

Pentru înscriere, bucătarii trebuie să trimită un mail pe adresa [email protected], cu titlul Înscriere Concurs Cheff Bucătar, în care să menționați numele, prenumele și numărul de telefon la care puteți fi contactați. Echipa ZMT vă va suna în vederea completării formularului de înscriere, urmând instruirea pentru concurs.

REGULAMENT CONCURS

1. Secțiunea individual

– Concurenții vor avea la dispoziție un stand de 3m/3m (cort tip “Ibiza”) utilat cu masă de lucru de 2 m lugime și 0,60 lățime, cuptor electric cu plită electrică, doua puncte de spălare prevăzute cu chiuvetă și recipient apă rece potabilă, cu recipient colector de apă menajeră, detergent de vase, burete și lavetă.

– Concurenții vor primi de la organizatori câte o cutie “black box” cu ingrediente, din care în timp de o oră vor trebui să pregătească două porții de mâncare, una pentru juriu și una pentru poza oficială. Este obligatoriu să se folosească toate ingredientele și nu este permis să se utilizeze ingrediente aduse din afara competiției.

– Ustensilele, platourile necesare vor fi aduse de fiecare concurent în parte, în funcție de ce dorește să pregătească (tigaie, crăticioară, cuțite, doguri, răzuitoare, linguri, clești, etc).

– Timpul pentru preparare este de 60 de minute

– Jurizarea se va face după normele de jurizare W.A.C.S.

2. Secțiunea echipe

– Utilarea și condițiile sunt la fel cu următoarele modificări: se vor prepara 4 porții: 2 aperitive sau 2 deserturi și 2 feluri principale.

– Timpul de concurs este de 70 de minute.

– Echipa va fi compusă din doi membri

– Premiile vor consta în seturi de cuțite, medalii și ustensile de bucătărie, diplome și echipament

– Fiecare concurent va completa un formular de înscriere

——————————————————————————————

ZMT mulțumește sponsorilor și partenerilor:

Gold: SALINA Turda, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, DOMENIUL PUBLIC Turda

Silver: Holcim, ACSA, ASA Consolis

Bronze: DDD Insecto, Massimo, Transilvania Impact, Pui de Moroșan, Petric

Basic: Raiffeisen Bank, Dachim, Rusalca, Marele Alb, Esopetrol, Pizza Planet, Biti, Modulo Decor, Takka Roof, Maxim Invest, Edy Star, Alpin 57 Lux, Opticon, Oncos, Vitafarm Plus, Tase Mara, Rimm Proiect, Maximal, Dactylis Prod, Flavius Nutritia, Mirflav, Redoxim, Iva Comexim, Galateea Farm, Celeste Com, Met Copilul, Veroli Farmacie, Nina Impex, Clasic Artdesign, Sanitex Mag Mixt

1,154 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook