Articole care merită citite
250.000 de lei pentru organizarea Cupei Challenge EHF

250.000 de lei pentru organizarea Cupei Challenge EHF

access_time 14 mai 2017

Consilierii au aprobat și banii necesari organizării în parteneriat cu Asociația Handbal Club Potaissa Turda a finalei Cupei Challenge EHF.

Salina Turda: Peste 80 de vizitatori au asistat la a doua proiecţie a unui film artistic

Salina Turda: Peste 80 de vizitatori au asistat la a doua proiecţie a unui film artistic

access_time 16 august 2013

  Peste 80 de vizitatori au vizionat vineri, de la ora 17.00 al doilea film artistc proiectat în Salina de

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbatorită la restaurantul Hotelului Potaissa sub egida „Ești minunată, doamnă!”

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbatorită la restaurantul Hotelului Potaissa sub egida „Ești minunată, doamnă!”

access_time 2 martie 2018

De ziua lor, doamnele și domnișoarele pot petrece o seară agreabilă, într-un ambient elegant, în cadrul evenimentului ″Ești minunată, doamnă!″

Articol

Expoziții chinologice, pe arena sportivă din Viișoara, organizate de Asociația Chinologică Turda

Expoziții chinologice, pe arena sportivă din Viișoara, organizate de Asociația Chinologică Turda

access_time 10 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

expo-canina

In 14 si 15 Octombrie se vor desfasura  in localitatea Viisoara  trei Expozitii Chinologice, una  Nationala, iar celelalte doua Internationale si trei Expozitii ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociatia Chinologica Turda sub egida  Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale. Locatia este din nou  Arena Sportiva din Viisoara iar pe acesta cale multumesc Consiliului Local Viisoara si in special dl. Primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat.

 

S-au inscris  caini din Ungaria,Finlanda, Norvegia,Polonia, Rusia,Ukraina, Cehia, Slovakia si bineniteles di Romania.   Aproximativ 90 de rase canine din toate rasele recunoscute FCI. Programul va fi urmatorul :

Sambata 08.10.2016, ora 10,00: Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase, continuand  de la  orele 14,00 cu departajarea celor  mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei  vom vedea cel mai bun Baby, Puppy, Junior, Veteran si cel mai bun caine  al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de Crestere, cea mai buna Pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler. Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expozitia de Club Retriever Romania, o expozitie de clasa rezervata retrieverilor. Concomitent cu aceasta expozitie vor avea loc si cele trei Expozitii de Club: Boxer Club carpatia, Retriever Club Romania si Clubul Terrierilor de Tip Bull din Romania.

La ora 16,00 va incepe cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internationala, la aproximativ la ora 19,00 va fi programul Special Best in Show, in al doilea an in nocturna.

A doua zi duminica, 09 Octombrie, va avea loc a doua Expozitie Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigare unor titluri. Avem arbitrii din Romaia si strainatate: Anca Giura, Cristina Epuras, Roberto Schill, Cristian Vantu, Anna Albrigo (It), Francisco Salvador Janeiro (P), Vojislav Al Daghistani (Sr). Organizarea este in parteneriat cu Asociatia DOG-SHOW.EU, partenerul nostru traditional alaturi de care in anii trecuti am avut expozitii foarte bune iar sponsorul nostru oficial este: PAMAS SRL – Test of the Wild.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic al asociatiei noastre care in aceste zile este egala cu si marile centre chinologice ale tarii.

Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda

1,677 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook