Articole care merită citite
Pe sfârsit de săptămână vom avea din nou temperaturi negative!

Pe sfârsit de săptămână vom avea din nou temperaturi negative!

access_time 10 martie 2017

Meteorologii de la ANM anunță că temperaturile vor scădea, în acest sfârșit de săptămână, la Cluj. De asemenea, se anunță

Primăria Turda a pregătit două locații pentru trecerea în noul an

Primăria Turda a pregătit două locații pentru trecerea în noul an

access_time 30 decembrie 2017

Primăria municipiului Turda a pregătit două locații pentru trecerea în noul an 2018. În ambele locații, la miezul nopții, cerul

Report de peste 26,5 milioane de lei la Loto 6/49

Report de peste 26,5 milioane de lei la Loto 6/49

access_time 26 noiembrie 2015

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report de peste 26,5 milioane de lei (aproximativ 6 milioane de

Expoziții chinologice, pe arena sportivă din Viișoara, organizate de Asociația Chinologică Turda

Expoziții chinologice, pe arena sportivă din Viișoara, organizate de Asociația Chinologică Turda

Expoziții chinologice, pe arena sportivă din Viișoara, organizate de Asociația Chinologică Turda

access_time 10 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

expo-canina

In 14 si 15 Octombrie se vor desfasura  in localitatea Viisoara  trei Expozitii Chinologice, una  Nationala, iar celelalte doua Internationale si trei Expozitii ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociatia Chinologica Turda sub egida  Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale. Locatia este din nou  Arena Sportiva din Viisoara iar pe acesta cale multumesc Consiliului Local Viisoara si in special dl. Primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat.

 

S-au inscris  caini din Ungaria,Finlanda, Norvegia,Polonia, Rusia,Ukraina, Cehia, Slovakia si bineniteles di Romania.   Aproximativ 90 de rase canine din toate rasele recunoscute FCI. Programul va fi urmatorul :

Sambata 08.10.2016, ora 10,00: Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase, continuand  de la  orele 14,00 cu departajarea celor  mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei  vom vedea cel mai bun Baby, Puppy, Junior, Veteran si cel mai bun caine  al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de Crestere, cea mai buna Pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler. Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expozitia de Club Retriever Romania, o expozitie de clasa rezervata retrieverilor. Concomitent cu aceasta expozitie vor avea loc si cele trei Expozitii de Club: Boxer Club carpatia, Retriever Club Romania si Clubul Terrierilor de Tip Bull din Romania.

La ora 16,00 va incepe cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internationala, la aproximativ la ora 19,00 va fi programul Special Best in Show, in al doilea an in nocturna.

A doua zi duminica, 09 Octombrie, va avea loc a doua Expozitie Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigare unor titluri. Avem arbitrii din Romaia si strainatate: Anca Giura, Cristina Epuras, Roberto Schill, Cristian Vantu, Anna Albrigo (It), Francisco Salvador Janeiro (P), Vojislav Al Daghistani (Sr). Organizarea este in parteneriat cu Asociatia DOG-SHOW.EU, partenerul nostru traditional alaturi de care in anii trecuti am avut expozitii foarte bune iar sponsorul nostru oficial este: PAMAS SRL – Test of the Wild.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic al asociatiei noastre care in aceste zile este egala cu si marile centre chinologice ale tarii.

Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda

Comentarii Facebook