Articole care merită citite
Asfaltările continuă la Turda!

Asfaltările continuă la Turda!

access_time 6 aprilie 2018

La Turda s-au reluat lucrările de asfaltare, după ce anul trecut administrația locală a raportat un număr record de străzi

Ideea unui consilier judeţean: Becuri pe uliţă şi lămpaşe în casă

Ideea unui consilier judeţean: Becuri pe uliţă şi lămpaşe în casă

access_time 6 noiembrie 2014

    Consilierul judeţean Rareş Rusu, proaspătul membru al Partidului Mişcarea Populară (PMP) a venit cu o idee inedită prin

Fermierii vor afla  la Câmpia Turzii despre stragiile de finanţare în agricultură din 2015

Fermierii vor afla la Câmpia Turzii despre stragiile de finanţare în agricultură din 2015

access_time 14 octombrie 2014

   Miercuri, 15 octombrie, de la ora 13,00, fermierii din zona Câmpia Turzii se vor întâlni cu directori ai Agenţiei

Expoziții chinologice pe stadionul din Viișoara, în 20-21 octombrie!

Expoziții chinologice pe stadionul din Viișoara, în 20-21 octombrie!

Expoziții chinologice pe stadionul din Viișoara, în 20-21 octombrie!

access_time 8 octombrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

In 20 si 21 Octombrie 2018 se vor desfasura  in localitatea Viisoara cinci Expozitii Chinologice.

 

Una Nationala, doua Internationale si trei Expozitii ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociatia Chinologica Turda sub egida  Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale. Locatia este din nou primitoarea Arena Sportiva din Viisoara, iar pe acesta cale multumesc Consiliului Local Viisdoara si in special dl. Primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat.

 

La ora cand scriu acest articol insrierile sunt in toi se inscriu caini din Ungaria, Finlanda, Polonia, Estonia, Moldova, Ukraina, Cehia, Slovakia si bineinteles din Romania. Dar pana la ora inchiderii inscrierilor mai este timp pentru alte inscrieri.

Programul va fi urmatorul:

Sambata 08.10.2016 , ora 10,00: Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase si grupe.

La  orele 14,30 va incepe cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internationala, iar la aproximativ la ora 19,00 va fi programul Special Best in Show, pentru expozitia nationala (Junior BIS si BIS) si cu departajarea celor mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI la Expozitia Intenationala. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei, iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun Baby, Puppy, Junior, Veteran si cel mai bun caine al expozitiei, “BEST IN SHOW”, dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de Crestere, cea mai buna Pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler.

Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expozitia de Club Retriever Romania, o expozitie de clasa rezervata retrieverilor. Concomitent cu aceasta expozitie vor avea loc si cele doua Expozitii de Club: Retriever Club Romania si Clubul Terrierilor de Tip Bull din Romania. Mentionam faptul ca pentru cel de-al treilea an consecutiv programul BIS va avea loc in nocurna.

A doua zi, duminica 09 Octombrie, va avea loc a doua Expozitie Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate, iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigare unor titluri. Avem arbitrii din Romaia si strainatate: Daniela Radu si Petru Muntean din Romania, Kristina Tar din Ukraina, Kimmo Mustonen din Finlanda, Mariano Di Chicco din Italia, Markov Damir si Zoran Curcic, Tino Pehar din Slovenia si un in cele din urma Philippe Lammens din Franta.

Organizarea este in parteneriat cu Asociatia DOG-SHOW.EU, partenerul nostru traditional alaturi de care in anii trecuti am avut expozitii foarte bune iar sponsorul nostru oficial este: PAMAS SRL – Nature Protection. Parteneri: Consiliul local al Comunei Viisoara, Class Winner si Simba Events, carora le multumim din inima pentru ajutor.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic al asociatiei noastre care nu difera de celelalte expozitii chinologice organizate de marile centre chinologice ale tarii.

 

Al dumneavoastra, Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda

Comentarii Facebook