Articole care merită citite
Liga națională de handbal masculin: Rezultate și clasament

Liga națională de handbal masculin: Rezultate și clasament

access_time 5 februarie 2016

Etapa a 18-a CSM Bucureşti – HC Vaslui 33-28 HC Odorhei – Danubius Galaţi 38-28 Dinamo – Dunărea Călăraşi 37-30

Aeroportul din Cluj la ceas aniversar

Aeroportul din Cluj la ceas aniversar

access_time 22 iunie 2017

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj aniversează astăzi 100 de ani de la primele activități aviatice pe Aerodromul din Someșeni Cluj, dar

Sanex angajează electricieni

Sanex angajează electricieni

access_time 27 martie 2017

Compania Sanex S.A., lider in productia de placi ceramice, cu sediul in Cluj-Napoca, angajeaza electriciani. Responsabilitati: – reparatii si mentenanta

FEMEIE BĂNUITĂ DE COMITEREA UNOR FAPTE PRIN METODA ACCIDENTUL, DEPISTATĂ ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI

FEMEIE BĂNUITĂ DE COMITEREA UNOR FAPTE PRIN METODA ACCIDENTUL, DEPISTATĂ ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI

FEMEIE BĂNUITĂ DE COMITEREA UNOR FAPTE PRIN METODA ACCIDENTUL, DEPISTATĂ ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI

access_time 11 octombrie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

femeie arestPoliţiştii clujeni au depistat şi reţinut o femeie bănuită de comiterea unor fapte de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul”.
Pe numele acesteia, magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23:00, Poliţia a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost contactat de către o persoană care şi-a declinat o calitate oficială şi care i-a adus la cunoştinţă că fiul său a fost implicat într-un accident de circulaţie. Conform celor comunicate telefonic, accidentul ar fi avut ca urmare rănirea gravă a două persoane, iar pentru soluţionarea pe cale amiabilă a cauzei, persoana respectivă i-ar fi solicitat 35.000 de euro.
În urma sesizării, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit prinderea în flagrant a unei femei, de 39 de ani, din Brăila, în momentul în care aceasta s-a prezentat la domiciliul reclamantului, din Cluj-Napoca, pentru ridicarea banilor.
Asupra femeii au fost găsiţi peste 10.000 de lei şi 760 de euro, bani susceptibili a proveni din activităţi ilicite. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi seară, cu puţin timp înainte de a fi prinsă în flagrant, femeia ar fi ridicat 6.200 de lei de la o femeie, din Cluj-Napoca, prin folosirea aceleiaşi metode.
De asemenea, femeia este bănuită că ar fi procedat la fel, la data de 15 septembrie a.c., când s-ar fi prezentat la domiciliul unei persoane vătămate, din Cluj-Napoca, de unde ar fi ridicat 4.100 de lei. Anterior acestui moment, persoana vătămată ar fi fost contactată telefonic, fiindu-i comunicat faptul că o rudă ar fi fost implicată într-un accident rutier grav.
Femeia depistată a fost reţinută de către poliţişti, iar magistraţii au emis pe numele acesteia un mandat de arestare preventivă.
În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
Poliţiştii clujeni recomandă să nu trimiteţi sume de bani unor persoane necunoscute şi să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori aveţi suspiciuni cu privire la faptul că aţi putea fi următoarea victimă a unei infracţiuni de înşelăciune!

Comentarii Facebook