Articole care merită citite
Vezi care va fi prognoza pe următoarele luni!

Vezi care va fi prognoza pe următoarele luni!

access_time 21 ianuarie 2018

Potrivit măsurătorilor de specialitate, în februarie valorile medii de temperatură vor fi de -5 şi zero grade Celsius în Transilvania

Seară de literatură La Papion

Seară de literatură La Papion

access_time 15 octombrie 2015

Miercuri, 14 octombrie, La Papion s-a desfășurat prima seară de cenaclu literar. Cu această ocazie, amfitrionul evenimentului, jurnalistul Emil Hălăștuan,

S-a luat apa la Câmpia Turzii

S-a luat apa la Câmpia Turzii

access_time 19 martie 2013

Compania de Apă Arieş(CAA) anunţă întreruperea furnizării de apă, miercuri, 19 martie, între orele 10:20 şi 12:20, pe străzile Parcului

FERMITATE ÎN TRAFIC!

FERMITATE ÎN TRAFIC!

FERMITATE ÎN TRAFIC!

access_time 6 decembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

În perioada 3-5 decembrie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică au intensificat acțiunile în trafic, pe raza întregului județ, pentru prevenirea și reducerea accidentelor de circulație.

Acțiunile vor continua, iar polițiștii vor lua măsuri ferme față de cei care vor încălca regulile de circulație.

 

Polițiștii clujeni, sub coordonarea Serviciului Rutier și al Serviciului Ordine Publică, au intensificat acțiunile în trafic, în special pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat.

Sunt acțiuni cu efective mărite, în care sunt angrenați atât polițiști rutieri, cât și de ordine publică. Se folosesc aparatele de măsurat viteza Trucam, aparatele radar instalate pe autospecialele de poliție și aparatele etilotest.

Acțiunile polițiștilor au drept scop prevenirea și reducerea accidentelor rutiere, conștientizarea participanților la trafic cu privire la consecințele nerespectării regulilor de circulație.

Se acționează pe linia respectării regimului legal de viteză, a regulilor privind acordarea priorității de trecere pietonilor, precum și pentru combaterea traversărilor neregulamentare. De asemenea,  acțiunile polițiștilor se focusează pe depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii care consumă alcool și apoi conduc pe drumurile publice, creând astfel o stare de pericol în trafic.

În perioada 3 – 5 decembrie a.c., pentru neregulile constatate, au fost aplicate 784 de sancțiuni contravenționale, dintre care 191 pentru depășirea vitezei legale, 195  pentru traversări neregulamentare și 29 de sancțiuni pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Au fost reținute 60 de permise de conducere, 29 dintre acestea pentru neacordare de prioritate pietonilor și 11 pentru depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

Comentarii Facebook