Articole care merită citite
Fuego în concert la Turda

Fuego în concert la Turda

access_time 28 aprilie 2017

FUEGO  vine la Teatrul ”Aureliu Manea” Turda cu un spectacol de teatru, muzica si poezie. „TESTAMENT” – este un spectacol

Violența domestică ia amploare la Cluj

Violența domestică ia amploare la Cluj

access_time 17 ianuarie 2019

Victimele violențelor domestice vor putea cere un ordin de protecție provizorie, potrivit unui act normativ apărut în Monitorul Oficial.  

Ziua Drapelului Național al României la Turda

Ziua Drapelului Național al României la Turda

access_time 26 iunie 2019

Tricolorul este un simbol al tuturor românilor, este simbolul identității și unității naționale. Drapelul este un simbol care ne veghează și

Final de Campanie Umanitară Pachetele lui Moş Crăciun!

Final de Campanie Umanitară Pachetele lui Moş Crăciun!

Final de Campanie Umanitară Pachetele lui Moş Crăciun!

access_time 17 decembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Ce poate fi mai frumos decât să vezi solidaritatea oamenilor pentru o cauză nobilă.

Surpriza Pachetele lui Moş Crăciun este bucuria pe care o putem dărui împreună, printr-o donaţie, copiilor cu situaţie materială deficitară din Turda şi împrejurimi.

În perioada 3 – 14 Decembrie 2018, copiii, părinţii şi cadrele didactice de la Grădiniţele Sf. Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Poiana cu Castani şi Dr. I. Raţiu (partenerii campaniei) s-au mobilizat şi au răspuns prezent dorinţei noastre de a lumina chipul unor copii  înainte de Sfintele Sărbători de Crăciun. Ei au pregătit şi donat zeci de cutii cu dulciuri, alimente, rechizite şcolare, jucării, ghiozdane, cărţi, jocuri, produse de igienă, haine, etc.

Unele donaţii au ajuns la beneficiari:

 

 

iar restul vor ajunge în perioada 17 – 21 decembrie 2018.

Singura frumuseţe care nu se ofileşte niciodată este frumuseţea sufletească. Oamenii frumoşi sufleteşte nu vor să fie vizibili, nu vor o imagine şi nu îşi doresc recompense. Gesturile lor sunt izbăvitoare pentru alţii. Tuturor celor implicaţi – copii, părinţi, cadre didactice, tuturor persoanelor care au fost alături de noi le mulţumim pentru susţinere. Împreună cu ei mergem mai departe în ceea ce a devenit misiunea noastră – să aducem un zâmbet pe chipul unor copii.

De asemenea mulţumim şi presei locale care este alături de noi de fiecare dată prin publicarea imaginilor pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, făcând posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane.

 

Vă mulţumim pentru sprijin! Împreună este mai uşor!

 

Sărbători Binecuvântate!
Asociaţia Împreună pentru Voi!

 

 

Comentarii Facebook