Articole care merită citite
Ioan Cuc, a fost omagiat pentru 45 de ani de activitate în domeniul folclorului

Ioan Cuc, a fost omagiat pentru 45 de ani de activitate în domeniul folclorului

access_time 14 ianuarie 2014

   Coregraful  Ioan Cuc a fost omagiat vineri pentru 45 de ani de activitate în domeniul folclorului printr-un spectacol organizat

Primăria Turda apel către cetățeni: Păstrați curățenia orașului!

Primăria Turda apel către cetățeni: Păstrați curățenia orașului!

access_time 5 iulie 2017

În scopul conservării și dezvoltării parcurilor, spațiilor verzi din perimetrul municipiului Turda, dar și a respectării normelor de conviețuire socială,

Concurs ”Gură bogată”

Concurs ”Gură bogată”

access_time 23 ianuarie 2015

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” și școala gimnazială ”Teodor Murășanu” din Turda organizează în 26 februarie, cea de a IX-a ediție

Fotbal: Liga 3, seria V – Remiză albă pe iarba verde de acasă

Fotbal: Liga 3, seria V – Remiză albă pe iarba verde de acasă

Fotbal: Liga 3, seria V – Remiză albă pe iarba verde de acasă

access_time 15 septembrie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

Arieşul 1907 Turda- Metalurgistul Cugir 0-0

Metalurgistul Cugir a interrupt seria victoriilor obţinute de Arieşul Turda în campionat. După eşecul din partida de Cupă, cu FC Bihor, formaţai turdeană nu a reuşit decât o remiză în partida de sâmbătă, 13 septembrie‚ când Arieşul 1907  a întâlnit‚ pe teren propriu‚ pe Metalurgistul Cugir‚ echipă care are ca obiectiv promovarea în eşalonul secund.

Perioada de tatonare din debutul partidei s-a întins pe întreaga durată a primei reprise. Niciuna dintre cele două formaţii nu a riscat.

Şutul lui Balmoş, expediat de la 25 de metri în minutul 15, dar şi intervenţia salvatoare a portarului Gurincu, care, în minutul 18 a respins mingea trimisă spre poartă de Vasile Pop, au reaprins jocul.

Replica elevilor lui Marius Opric a venit abia în minutul 34‚ când Itu a pătruns în careu şi a centrat pentru Neagu care a  reluat spre poartă‚ dar Ţicrea‚ atent‚ a reţinut fără probleme.

Finalul primei părţi i-a găsit pe elevii tehnicianului Adrian Matei în jumătatea adversă. Şăucă a centrat, Vasile Pop a reluat cu capul din 8 metri, dar mingea a trecut  pe lângă poarta apărată de Gurincu şi, la pauză, tabela afişa 0-0.

Echipa vizitatoare a început mai bine partea secundă‚ dar‚ cu toate acestea‚ nu a reuşit să profite de lipsa de vitalitate a turdenilor care veneau după o partidă de 120 de minute în Cupa României.

În minutul 59‚ Itu a trimis până la Cârstean‚ dar acesta din urmă a ratat preluarea din interiorul careului. Două minute mai târziu, acţiunea s-a mutat la poarta oaspeţilor. După o incursiune pe partea dreaptă‚ Fertea a trimis pentru David dar acesta l-a luat la ţintă pe portar.

În minutul 64‚ după o pasă primită de la Fertea‚ Şăucă a şutat înşelător de la 18 metri‚ dar goalkeeperul echipei oaspete a respins în corner.

În minutul 66 oaspeţii au ratat deschiderea scorului. Itu‚ aflat în interiorul careului‚ a reluat din vole centrarea venită de la Meseşan, dar mingea a trecut de puţin peste poarta apărată de Ţicrea. În minutul 71‚  după o pasă primită de la Keresteş‚ Vasile Pop a trecut de un fundaş advers şi a şutat puternic, dar Gurincu‚ atent‚ a îndepărtat pericolul.

Acelaşi Gurincu a intervenit salvator şase minute mai târziu, când a scos de pe linia porţii mingea expediată de Şăucă, de la 12 metri.

În finalul partidei oaspeţii au forţat obţinerea tuturor celor trei puncte puse în joc,  dar‚ cu toate acestea‚ nu au izbutit să pună în pericol poarta apărată de Ţicrea. După 90 de minute de joc tabela a rămas imaculată. În etapa viitoare‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni‚ în deplasare‚ Sănătatea Cluj.

Arieşul 1907 Turda: Ţicrea- Burcă‚ Tarcea‚ Ionescu‚ Balmoş (min.65‚ Keresteş)-Şăucă‚ Tilincă (min.46‚ David)‚ Fertea (min.72‚ Ceaca)‚ V.Pop- Kalai‚ Arcuş (min.86‚ Matiş)

Antrenor: Adrian Matei

Metalurgistul Cugir: Gurincu- Meseşan‚ Al. Mutu‚ Bold‚ Petcu-Itu‚ Neagu (min.55‚ Necşulescu)‚ Avramescu‚ Şuteu (min.73‚ Goronea)-Mureşan (min.90‚ Bratima)‚ Cârstean

Antrenor: Marius Opric

Emil HĂLĂŞTUAN

Comentarii Facebook