Articole care merită citite
Se oprește apa la Turda

Se oprește apa la Turda

access_time 16 octombrie 2015

Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în data de 20.10.2015 între orele 8.00 – 17:00 în municipiul

”Bădăranii” au coborât în ocna din Turda

”Bădăranii” au coborât în ocna din Turda

access_time 20 octombrie 2014

Chiar fără a fi osândiţi la muncă silnică „bădăranii” au coborât de bună voie în ocna de la Turda. Participanţi

Irimie vesteşte venirea investitorilor la Turda

Irimie vesteşte venirea investitorilor la Turda

access_time 8 martie 2013

Vizita deputatului Mircea Irimie în Italia pare să dea roade. Parlamentarul conservator a anunţat vineri, 8 martie, că, după discuţiile

Grupul Floare de Magnolia: Seară de poezie la Doamna T

Grupul Floare de Magnolia: Seară de poezie la Doamna T

Grupul Floare de Magnolia: Seară de poezie la Doamna T

access_time 22 iunie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

Grupul Floare de Magnolia a organizat vineri, 19 iunie, o seară de poezie maghiară și română, cu traduceri în ambele limbi, la cafeneaua Doamna T, din Cluj-Napoca, de pe strada Napoca nr. 10. Evenimentul pus la cale de unul dintre administratorii Grupului Floare de Magnolia, jurnalistul Emil Hălăștuan, a fost susținut de profesoara Rus Fodor Dora Andrea, împreună cu invitații săi. ”Versurile și poeziile cântate de un grup de elevi de la Liceul Josika Miklos din Turda au emoționat și încântat asistența. Muzicalitatea versurilor a suplinit lipsa înțelegerii limbii maghiare, deși poeziile au fost recitate și în varianta tradusă în română. În seara de vineri, 19 iunie, atmosfera de la Doamna T, plăcută în mod tradițional, a avut un karat în plus” a declarat Emil Hălăștuan, administrator al Grupului Floare de Magnolia.

Grupul Floare de Magnolia este administrat de Ladanyi Emese, Ioana Racolța și Emil Hălăștuan.

În acest ”semestru” membrii grupului au stabilit că vor mai organiza o acțiune de curățare a mormântului familiei Velics și o dezbatere despre istoria familiei Rațiu.

Astfel, miercuri, 24 iunie, membrii grupului se vor întâlni, în jurul orei 18, pentru a curăța mormântul familiei Velics, iar marți, 30 iunie sau joi, 2 iulie, la cafeneaua culturală La Papion, va avea loc o dezbatere despre istoria familiei Rațiu.

După acest eveniment, Grupul “Floare de Magnolia” va intra în vacanţă. Activităţile grupului se vor relua la jumătatea lunii septembrie, la o dată ce urmează să fie stabilită ulterior” a spus Emil Hălăştuan, administrator al Grupului “Floare de Magnolia.

Camelia TEREC

Comentarii Facebook