Articole care merită citite
Material lemnos, confiscat de poliţiştii din Turda

Material lemnos, confiscat de poliţiştii din Turda

access_time 20 august 2015

Poliţiştii clujeni au confiscat material lemnos, în valoare de aproximativ 600 lei, în urma unui control în trafic. Pentru prevenirea şi

Lucrări peisagere în zona Materna

Lucrări peisagere în zona Materna

access_time 23 august 2018

S-au scos plantele existente, s-a completat cu pământ vegetal fertil și se plantează specii perene.   „În scurt timp această

Noua Republică solicită înzecirea numărului procurorilor și polițiștilor judiciari ai DNA

Noua Republică solicită înzecirea numărului procurorilor și polițiștilor judiciari ai DNA

access_time 11 februarie 2016

Senatorul Valeriu Todirașcu (Noua Republică) i-a cerut premierului Dacian Cioloș să identifice de urgență soluții pentru creșterea capacității administrative a

„Hai în pauza de mișcare!”, în colaborare cu Fabrica de Timp Liber Turda

„Hai în pauza de mișcare!”, în colaborare cu Fabrica de Timp Liber Turda

„Hai în pauza de mișcare!”, în colaborare cu Fabrica de Timp Liber Turda

access_time 5 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului Bucurie în Mișcare, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Competiția, care se va desfășura în perioada 5-15 martie2019, își propune să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul Bucurie în Mișcare.

 

Orașele care intră anul acesta în competiție, împărțite pe patru categorii, sunt: Arad, Craiova, Galați, Iași, Timișoara, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Bacău, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Sibiu, Suceava, Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Slatina, Bistrița, Vaslui, Târgoviște, Orăștie, Fălticeni, Câmpina, Alexandria, Mediaș, Sighetu Marmației, Lugoj, Turda.

A doua oară prezentă la eveniment, Fabrica de Timp Liber din Turda este partenerul local Bucurie în mişcare, fiind fericită să susţină comunitatea în această activitate. Fabrica de Timp Liber este un centru comunitar, înfiinţat la iniţiativa Centrului Raţiu pentru Democraţie, care promovează cultura, activităţile creative, dezvoltarea diverselor competenţe personale şi implicarea voluntară a oamenilor în activităţi comunitare.

Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție, postând pe Facebook și/sau Instagram o imagine sau un video în care arată cum face mișcare (pașii campaniei sunt publicați pe site-ul www.bucurieinmiscare.ro). Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

 

Anul acesta, proiectul Bucurie în Mișcare va fi prezent și în mediul rural, unde nu au loc evenimente care să promoveze mișcarea și un stil de viață sănătos. Asociația 11even, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Kaufland România, va facilita participarea unui număr de aproximativ 1000 de copii din mediul rural în cele 12 evenimente Bucurie în Mișcare.

Imagini de la edițiile precedente sunt disponibile la acest link: www.bucurieinmiscare.ro/foto.

Comentarii Facebook