Articole care merită citite
Săptămâna viitoare, în judeţul Cluj începe campania de vaccinare a vulpilor

Săptămâna viitoare, în judeţul Cluj începe campania de vaccinare a vulpilor

access_time 11 iunie 2013

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in;

Handbal masculin: Răzvan Pavel trimis acasă de la națională

Handbal masculin: Răzvan Pavel trimis acasă de la națională

access_time 22 octombrie 2014

Răzvan Pavel, extrema stângă a Potaissei Turda, a ratat șansa de a debuta în tricoul naționalei din cauza unei accidentări

Elevii lui Oroian au câştigat tot ce s-a putut

Elevii lui Oroian au câştigat tot ce s-a putut

access_time 11 februarie 2013

Handbaliştii  juniori V de la Potaissa au disputat o serie de partide amicale la Turda. Formaţia antrenată de Aurel Oroian

„Hai în pauza de mișcare!”, în colaborare cu Fabrica de Timp Liber Turda

„Hai în pauza de mișcare!”, în colaborare cu Fabrica de Timp Liber Turda

„Hai în pauza de mișcare!”, în colaborare cu Fabrica de Timp Liber Turda

access_time 5 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului Bucurie în Mișcare, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Competiția, care se va desfășura în perioada 5-15 martie2019, își propune să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul Bucurie în Mișcare.

 

Orașele care intră anul acesta în competiție, împărțite pe patru categorii, sunt: Arad, Craiova, Galați, Iași, Timișoara, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Bacău, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Sibiu, Suceava, Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Slatina, Bistrița, Vaslui, Târgoviște, Orăștie, Fălticeni, Câmpina, Alexandria, Mediaș, Sighetu Marmației, Lugoj, Turda.

A doua oară prezentă la eveniment, Fabrica de Timp Liber din Turda este partenerul local Bucurie în mişcare, fiind fericită să susţină comunitatea în această activitate. Fabrica de Timp Liber este un centru comunitar, înfiinţat la iniţiativa Centrului Raţiu pentru Democraţie, care promovează cultura, activităţile creative, dezvoltarea diverselor competenţe personale şi implicarea voluntară a oamenilor în activităţi comunitare.

Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție, postând pe Facebook și/sau Instagram o imagine sau un video în care arată cum face mișcare (pașii campaniei sunt publicați pe site-ul www.bucurieinmiscare.ro). Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

 

Anul acesta, proiectul Bucurie în Mișcare va fi prezent și în mediul rural, unde nu au loc evenimente care să promoveze mișcarea și un stil de viață sănătos. Asociația 11even, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Kaufland România, va facilita participarea unui număr de aproximativ 1000 de copii din mediul rural în cele 12 evenimente Bucurie în Mișcare.

Imagini de la edițiile precedente sunt disponibile la acest link: www.bucurieinmiscare.ro/foto.

Comentarii Facebook