Articole care merită citite
Post vacant de infirmier debutant la Spitalul Municipal Turda

Post vacant de infirmier debutant la Spitalul Municipal Turda

access_time 23 martie 2018

Eroare în baza de date WordPress: [Duplicate entry '8388607' for key 1]
INSERT INTO wp_pvc_daily (time, postnum, postcount) VALUES ('2019-02-22', '59735', 1)

Spitalul Municipal Turda organizeaza in data de 12.04.2018 ora 09:00, concurs pentru ocuparea urmatorului post: 1 post de infirmier debutant la Compartiment Gastroenterologie pe perioada

Primarul Matei Cristian continuă campania de asfaltări la Turda!

Primarul Matei Cristian continuă campania de asfaltări la Turda!

access_time 29 iunie 2017

Eroare în baza de date WordPress: [Duplicate entry '8388607' for key 1]
INSERT INTO wp_pvc_daily (time, postnum, postcount) VALUES ('2019-02-22', '53583', 1)

Primăria Turda a anunțat, prin intermediul Ziarului Municipal (nr. 3) ce zone urmează la asfaltare, după lucrările executate pe Calea

Vicepreşedintele ordinului Arhitecţilor din România, Şerban Sturdza, propune: „Reciclarea” clădirilor vechi

Vicepreşedintele ordinului Arhitecţilor din România, Şerban Sturdza, propune: „Reciclarea” clădirilor vechi

access_time 8 iunie 2013

Eroare în baza de date WordPress: [Duplicate entry '8388607' for key 1]
INSERT INTO wp_pvc_daily (time, postnum, postcount) VALUES ('2019-02-22', '7359', 1)

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99;

Articol

Horia Nasra: „Bărbatul politic” Alin Tişe şi-a asumat unilateral munca a două doamne primar!”

Horia Nasra: „Bărbatul politic” Alin Tişe şi-a asumat unilateral munca a două doamne primar!”

access_time 19 noiembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Eroare în baza de date WordPress: [Duplicate entry '8388607' for key 1]
INSERT INTO wp_pvc_daily (time, postnum, postcount) VALUES ('2019-02-22', '65397', 1)


Când eşti impotent administrativ şi nu eşti capabil, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, să gestionezi “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020”, lăsând fără apă zeci de localităţi sau când nu poţi gestiona la termen şi corect reabilitarea drumurilor judeţene, cum este cazul celui care tranzitează Ceanu Mare, atunci îţi asumi unilateral proiectele altora.

Cultul personalităţii, grandomania şi forma fără fond sunt caracteristici care-l definesc pe preşedintele ZERO realizări. Din ultimul comunicat de presă semnat de preşedintele ZERO realizări aflăm că `Două noi localități clujene vor fi alimentate cu apă din sistemul public centralizat al județului`. Practic îşi asumă proiectele, unilateral, fără să amintească un cuvânt de munca celor din primăriile Chinteni şi Ceanu Mare, de cele două doamne primar responsabile de altfel pentru investiţii! La Ceanu Mare, Tişe se laudă cu o investiţie 100% din bugetul localităţii nu al Consiliului Judeţean iar în cazul comunei Chinteni a omis să informeze că localitatea a suportat contravaloarea avizelor necesare autorizării construcției și a materialelor de construcție.

Comunicat de presă semnat de dl. Alin Tişe, joi 15 noiembrie 2018 – https://www.cjcluj.ro/comunicate.php?id=2098

Punct de vedere – Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare: “În urma articolului apărut, referitor la introducerea apei în satul Valea lui Cati doresc să salut atenţia cu care domnul Preşedinte al C.J.Cluj se apleacă asupra documentaţiilor pe care noi primarii, le depunem la C.J. în vederea obţinerii autorizaţiilor necesare pentru demararea investiţiilor la nivel local.

În ceea ce priveşte introducerea apei în satul Valea lui Cati doresc să reamintesc faptul că această investiţie în valoare de 499051,49 lei (cu tot cu TVA), în prezent în derulare se realizează în procent de 100 % de la bugetul local. Ar fi îmbucurător să primim şi sprijin financiar din partea C.J.Cluj întrucât la nivelul comunei noastre lipsa apei este o mare problemă cu care ne confruntăm de ani de zile, ţinând cont de faptul că aşteaptă extinderea reţelei de apă potabilă şi satele Boldut, Hodai-Bian, Finaţe, Strucut, Ciurgau. Nevoile acestei comune sunt multe dar eu consider apa o prioritate, nu pentru faptul că m-ar obliga U.E. sau nu mai ştiu cine, ci pentru faptul că apa după cum ştim bine nu este un lux ci o necesitate vitală.

Este trist pentru mine ca primar să aflu că judeţul Cluj este fruntaş la acest capitol la nivel naţional iar comuna noastră este codaşă la nivel de judeţ. Stau şi mă întreb domnule Preşedinte oare de ce în ultimii 10 ani U.E. nu ne-a obligat la acest lucru? Sau poate pentru că un proverb popular spune ca ,,omul sfinţeşte locul”. În speranţa unei bune colaborări instituţionale, doresc să vă reamintesc încă o dată că atât eu cât şi locuitorii acestei comune doresc din partea dumneavoastră şi a instituţiei pe care o conduceţi şi implicare financiară!”.

Punct de vedere – Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni: “Alimentarea cu apă potabilă a localității Săliștea Veche, comuna Chinteni, județul Cluj, reprezintă un proiect care se realizează ca urmare a unui parteneriat între Comuna Chinteni și Compania de Apă Someș SA, companie care într-adevăr, aparține Consiliului Județean Cluj.

În cadrul acestui parteneriat, Compania de Apă Someș SA a elaborat proiectul tehnic aferent investiției și va executa lucrările, iar Comuna Chinteni a suportat contravaloarea avizelor necesare autorizării construcției și a materialelor de construcție.

Este un proiect demarat în urmă cu doi ani, care a presupus un efort susținut al ambelor părți implicate. Valoarea totală a proiectului este de 1.724.037,85 lei (inclusiv TVA), iar pentru acoperirea costurilor care revin Comunei Chinteni am contractat un credit bancar”.

5,210 Vizualizări totale, no views today

Comentarii Facebook