Articole care merită citite
Vreme călduroasă la început de vară

Vreme călduroasă la început de vară

access_time 30 mai 2017

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în zona Transilvaniei, „În primele trei

Daciana Constantea a participat la concursul „Vreau să cânt”

Daciana Constantea a participat la concursul „Vreau să cânt”

access_time 28 noiembrie 2016

  Daciana Constantea, o tânără din Câmpia Turzii, a participat la concursul „Vreau să cânt”, faza semifinalelor. Daciana a fost

Recital de handbal la Turda

Recital de handbal la Turda

access_time 15 februarie 2016

În perioada 20 – 21 februarie, la Turda se va desfășura cea de a IV-a ediție a memorialul ”Ioan Deteșan”.

Articol

În această dimineață a avut loc inaugurarea oficială a Zilelor Municipiului Turda

În această dimineață a avut loc inaugurarea oficială a Zilelor Municipiului Turda

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

discurs

Evenimentul a debutat la ora 10 în sala mare a Primăriei Turda cu ședința festivă.

 

Printre invitați s-au numărat: IPS Andrei Andreicuț-Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului; deputații Cristina Burciu și Horia Nasra, noul prefect de Cluj- Ioan Aurel Cherecheș, secretarul de stat Rareș Trișcă, directorul ADR Nord Vest- Marcel Boloș, primarii localităților învecinate, reprezentanții delegațiilor străine, oficialități locale și județene.

 

Totul a debutat cu alocuțiunile oficialităților prezente la eveniment.

 

Discursul primarului Matei Cristian a gravitat în jurul proiectelor de viitor, atragerea fondurilor europene și dezvoltarea infrastructurii orașului de pe Arieș.

 

Cu această ocazie, primarul Cristian Matei și-a prezentat raportul de activitate al ultimului an, punând accent pe cele 53 de proiecte elaborate în vederea atragerii unor fonduri guvernamentale sau europene. El a menționat că primul pas pentru asigurarea unei dezvoltărui durabile a fost elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a municipiului 2017-2023, document care a fost oferit și participanților la evenimentul deschiderii oficiale a ZMT 2017. Făcând o trecere în revistă a proiectelor elaborate, a direcțiilor de dezvoltare, a sumelor atrase, dar și a celor care pot fi atrase, primarul Cristian Matei le-a prezentat celor prezenți proiecția Turzii în viitorul implementării acestor proiecte, dezvoltarea localității anunțându-se una într-un ritm accelerat.

931 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook