Articole care merită citite
Infanterişti marini americani la exerciţiul militar „Someş 15”

Infanterişti marini americani la exerciţiul militar „Someş 15”

access_time 10 septembrie 2015

Alături de militarii români, la exerciţiul militar „Someş 15” desfăşurat de unităţi ale Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” participă şi

Peste 20 de specii de fluturi rari expuşi la Câmpia Turzii

Peste 20 de specii de fluturi rari expuşi la Câmpia Turzii

access_time 17 august 2013

  Diverse specii, forme şi varităţi dintre cei mai frumoşi fluturi din  întreaga lume sunt expuse astăzi şi mâine la

Nou consilier local la Câmpia Turzii

Nou consilier local la Câmpia Turzii

access_time 21 ianuarie 2016

Consiliul local al municipiului Câmpia Turzii are de joi, 21 ianuarie, un nou consilier local. Este vorba de Mircea-Adrian Andreș,

Articol

În această dimineață a avut loc inaugurarea oficială a Zilelor Municipiului Turda

În această dimineață a avut loc inaugurarea oficială a Zilelor Municipiului Turda

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

discurs

Evenimentul a debutat la ora 10 în sala mare a Primăriei Turda cu ședința festivă.

 

Printre invitați s-au numărat: IPS Andrei Andreicuț-Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului; deputații Cristina Burciu și Horia Nasra, noul prefect de Cluj- Ioan Aurel Cherecheș, secretarul de stat Rareș Trișcă, directorul ADR Nord Vest- Marcel Boloș, primarii localităților învecinate, reprezentanții delegațiilor străine, oficialități locale și județene.

 

Totul a debutat cu alocuțiunile oficialităților prezente la eveniment.

 

Discursul primarului Matei Cristian a gravitat în jurul proiectelor de viitor, atragerea fondurilor europene și dezvoltarea infrastructurii orașului de pe Arieș.

 

Cu această ocazie, primarul Cristian Matei și-a prezentat raportul de activitate al ultimului an, punând accent pe cele 53 de proiecte elaborate în vederea atragerii unor fonduri guvernamentale sau europene. El a menționat că primul pas pentru asigurarea unei dezvoltărui durabile a fost elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a municipiului 2017-2023, document care a fost oferit și participanților la evenimentul deschiderii oficiale a ZMT 2017. Făcând o trecere în revistă a proiectelor elaborate, a direcțiilor de dezvoltare, a sumelor atrase, dar și a celor care pot fi atrase, primarul Cristian Matei le-a prezentat celor prezenți proiecția Turzii în viitorul implementării acestor proiecte, dezvoltarea localității anunțându-se una într-un ritm accelerat.

1,093 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook