Articole care merită citite
Atenţie ce alimente cumpăraţi în această perioadă!

Atenţie ce alimente cumpăraţi în această perioadă!

access_time 20 decembrie 2014

În perioada sărbătorilor de iarnă, consumul de carne de porc creşte la nivel naţional. Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului

Rotarienii turdeni și-au ales un nou președinte

Rotarienii turdeni și-au ales un nou președinte

access_time 7 iulie 2016

Ceremonia de schimbare a preşedintelui Rotary Club Turda si cea de schimbare a preşedintelui Rotaract Turda  au avut loc la

Turda are un nou cetățean de onoare! Artistul FUEGO!

access_time 26 aprilie 2019

Într-un cadru festiv, consilierii turdeni i-au decernat titlul de cetățean de onoare al orașului, artistului Paul Surugiu, cu nume de

Încă un evazionist, depistat de polițiștii din Câmpia Turzii

Încă un evazionist, depistat de polițiștii din Câmpia Turzii

Încă un evazionist, depistat de polițiștii din Câmpia Turzii

access_time 19 mai 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

baniUn bărbat, de 34 de ani, este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală. Acesta ar fi reţinut şi nu ar fi virat către bugetul de stat peste 13.000 de lei, reprezentând impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din Câmpia Turzii, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 59 de ani, din Tritenii de Jos, pentru evaziune fiscală.

Acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale Câmpia Turzii, respectiv în calitate de angajator, ar fi omis să vireze, în 30 de zile de la scadenţă,  impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

Prejudiciul total cauzat bugetului consolidat al statului a fost estimat la 13.000 de lei, din care, până în acest moment, poliţiştii au reuşit să recupereze aproximativ 4.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Alex MUNTEAN

Comentarii Facebook