Articole care merită citite
Societate de pază angajează agenți de securitate

Societate de pază angajează agenți de securitate

access_time 30 martie 2017

Societate de pază angajează agenți de securitate, pentru zona Turda. Se acordă salariu atractiv. Mai multe detalii la numărul de

Taxa pe divorţ la Turda şi Câmpia Turzii rămâne la 500 de lei

Taxa pe divorţ la Turda şi Câmpia Turzii rămâne la 500 de lei

access_time 17 iulie 2013

  Autorităţile locale din Câmpai Turzii pregătesc modificarea unor taxe locale din luna august, potrivit unor noi modificări legislative. Proiectul

Electrica bagă 2 milioane de euro în rețelele de curent din Turda

Electrica bagă 2 milioane de euro în rețelele de curent din Turda

access_time 14 martie 2018

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord, parte a Grupului Electrica, va finaliza la sfârșitul acestui an lucrările unui

Încadrări directe în Poliția Română

Încadrări directe în Poliția Română

Încadrări directe în Poliția Română

access_time 11 septembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

168 de posturi în Poliția Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până pe 13 septembrie 2018.

 

 

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

 

Din totalul acestora, 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (136), cât și de agent (26) și personal contractual (6).

Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operațiuni speciale, analiza drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare și relații publice, medicină veterinară, logistică, achiziții publice, implementarea proiectelor, financiar, poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale.

Comentarii Facebook